sov sött!


har nyss kommit upp ifrån där nere och har också ta bort sminket och borstat tänderna. Nu så ska jag kolla lite till på min läxa och sedan pyssla lite grejor som jag har klippt ut och sånt. Imorgon är det äntligen 1 December! Och då börjar samtidigt julkalenderna och jag ska inte missa den, för man måste se den, iallafall första avsnittet så man vet vad den handlar om. Menmen, ska stänga av nu och sätta mig i min säng lite och mysa. puss sov gott.



Julkalender är med dem från boliompa, jag
tror den är för mindre barn menmne.

Hemma :)

hejhej!

Kom hem för en stund sen, och ska plugga lite nu. Idag i skolan, har varit som vanligt tycker jag. Snart om en stund så ska vi äta lite också, och efter det blir det plugg, och sen tv lite. Aja, orkar inte skriv mer nu ska sätta mig vid bordet. :)

måndag :(

Godmorgon!

Idag är det måndag, och jag vill inte det ska vara måndag för det är sååå tråkigt! Menmen, idag är det skolan som vanligt och efter skolan, ska jag åka en liten runda med mamma & Pontusen. Aja, nu så äter jag lite och tittar på vakna med the voice. Ha en super bra dag så ses vi sen.




massa flytt!

hejhopp!

förlåt för dålig uppdatering idag. Menmen, idag har vi fixat här uppe, och nu såbörjar det mesta falla på plats.
Säng är på plats iallafall, och visa lådor börjar komma upp, nästa grej som vi ska göra är att fixa spegel, och få upp kläderna, och lite sånt små plock. Menmen, nu så ska jag kika lite på datan och sen ska jag duscha och kolla över veckans alla läxor. Ja, imorgon är det måndag och det är så tråkigt. Jag hatar verkligen måndag menmen, det är sånt man få leva med. Menmen, ska kolla runt lite nu puss.

Första advent.

hej sötisar.

Idag är det söndag, inte en helt vanlig söndag för det är idag första advent. I morse så var jag i kyrkan, och det var super fint med en  massa ljus. Nu så fattas det bara att snön ska börja falla. Nu så är vi här uppe och är på det sista, så snart kan jag flytta upp. Aja, nu hinner jag inte skriva mer för min kära familj hoppar på mig puss.


sorbeglass, skärgårdsdoktorn!

nu så sitter jag och myser i soffan med lite lördags mys.
Ska om en timme eller något gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp ganska tidigt eftersom jag ska till kyrkan.
Aja, ska snart sätta på Skärgårdsdokotorn snart igen och ta en filt, för jag fryser lite om benen. Ha en bra kväll.



och lite hallon sorbe glass :)

Lördag hela dagen !!

nu så håller jag på att göra mat. Det blir fläskfile!
Nu ikväll har jag också gjorde värdlens snyggaste finaste önskelista till jul, fast den är inte helt klar, såklart!
Ikväll efter maten, blir det mys i soffan med min kära familj, med en bra film tror jag :).
Imorgon så är det första advent ! Och den morgonen kommer jag att tillbringa i kyrkan. Efter kyrkan, blir det hem och börja packa ner hela mitt rum, och packa upp det igen ca. efter 5 minuter på mitt nya rum hihi. Det ska bli super kul att flytta upp där uppe ! Att få ett eget badrum, och ett större rum, också för jag en större säng, hehe också lite andra roliga saker såklart. Nej, nu ska jag göra sallad och sen ska jag snart kalla på dem andra. Ha en super mysig kväll så skriver jag lite senare. Kisskiss<3




Lördagens bästa låt.

Lördag :)

Hejhej!

Okej, imorse när jag vkna så hade jag drömmt en läskig dröm men sammtidigt skit rolig, det var iallafall en blandning av min släkt och vänner haha, iallafall den var skojig :). Aja, jag gick upp åt frukjpst sen "jobba" kan man typ säga. Efter och har gjort det, så åkte vi några ärende. På vägen hem, så kom det en super läskig bil som körde hur cp som helst, den var nog nere i diket minst 4 ggr, och körde både snabbt ovh vingligt. Aja, vi överlevde. Efter det kom vi hem och åt några köttbullar, och ska nog gå upp en stund nu. Så imorgon kan jag nog flytta upp jippi!
Vad ska ni göra idag :)?


IDOL!!
















Här är bilder och videona från igår, videon är inte det bästa med strunt samma.
Det var trevigt, och jag som var där såg bättre hihi :)

lite tråk kanske?




Bråttom.

hallå :)!

Idag i skolan har varit ganska okej, lite långsam, men på slutet gick det bra just för att vi fick sluta en timme tidigare. Nu så ska jag sminka mig för att om en stund så ska vi ha gäster här. Ajs, jag hinner tyvär inte skriva mer för jag ska sminka mig och hitta kläder. Skriver senare ikväll puss.


Fredag!!

godmorgon sötnosar!

idag är det äntligen fredagsmys!! Jag gick upp för n stund sen och fixa mig lite, och nu sitter jag å äter frukost och tittar på vakna med the voice. Idag, så är det tråkig skola! Ock så ikväll när jga har kommit hem så ska vi ha gäster för mamma. Menmen, har inte mycket att säga, ska kolla vidare lite nu, så syns vi senare mot kvällen puss.

Hemma från idol!!

Tjenatjena!

Yes nu är jag hemma från idol, skolan, och kyrkan. Okej, vi börjar först med skolan. Idag, var det en ganska trist dag, det ät det nästan alltid på torsdagar. Iallafall, det börjar nästan morgonen/förmiddagen att ha hemkunskap, och då gjorde vi falafel, och ja det var gott så jag ska inte klaga, men vi misslyckas lite med dem, men dem blev ändå goda. Efter falafel maten, var det andra lektioner. Iallafall, när min tråkiga roliga dag var över så blev det kyrkan, det blev inte så jätte länge idag, just för jag åkte till idol med kära Ida :). Aja, mamma kom å hämta oss och vi åkte ditt. Vi satt och vänta ganska länge, men det var ingen fara. Vi kvart över 7 så blev vi insläppta. Vi satte oss och bara titta runt på allt folk, för det var faktiskt ganska mycket! Menmen, idol sattes igång och det var precis som det kommer vara imorgon (fredag). Det sattes igång och det var stor show hela kväll, super roligt. Efter det var slut så åkte vi hem, och innan det så lämna vi Ida på vägen. Och nu är jag här, helt slut och har huvudvärk igen. Aja, snart ska jag tvätta mig sen sova!


bilder kommer imorgon, något fel så det funkar inte.

idol!

godmorgon!

idag är det torsdag. Och det är super mörkt ute, känns som man är uppe i natten bara hehe. Aja, idag är det en ganska tråkig dag i skolan. Men iallafall, ikväll ska jag till idol :) det ska faktiskt bli roligt att sitta där ! Som tur är mamma också där, men inte med mig, nej för hon jobbar. Nu så äter jag lite frukost, jag är ovanligt hungrig idag höhö, men också tittar jag på tv. Ha en bra dag så skriver jag då efter idol ikväll puss.





hehhe, bjuder på den!

hemma!

hallå!

kom nyss hem från en kompis. Idag har det varit en kort skoladag skönt! Menmen, vi fick ändå med mycket idag.
Efter skolan så kom mamma och hämta mig, och då körde vi till mobilia en lite stund, vi gick runt å titta och fika lite. Jag köpte inget, men jag la undan en söt tröja. Menmen, nu så ska jag sminka av mig och ta en snabb dusch tror jag, och sen ska jag kolla in lite till på min läxa. Imorgon är det torsdag, och då ska jag på Idol tror jag :D, så det ska faktiskt bli kul att titta. Aja, nu ska jag kolla runt lite sen in i badrummet.

hiss/diss.



idag ska jag hämta mina stövlar. Det är stövlar som är knä höga, men inte så
höga i klacken. Jag själv tycker att det är super snyggt med stövlar,
men jag föredrar hellre knä höga, jag vet inte varför men jag tycker bara det
är snyggast att ha knä höga.
Vad tycker ni är det snyggast med korta eller knä höga stövlar? :)





onsdag :)

Godmorgon!

idag är onsdag, och imorse så låg jag å drog mig jätte länge, det var mysigt att bara ligga under täcket i all värme.
efter att klockan blev 7 tror jag gick jag upp och satte mig vid tv, jag hade lite huvudvärk men det gick över ganska snabbt tror jag, jag tänkte inte så mycket på det. Efter en stund när jag hade tittat tv så börja jag fixa mig, så jag sminka mig och fixa håret. Efter en stund så hörde jag småsmå steg i vardagsrummet, så jag ut i vardagsrummet och där står min favorit bror :D! Så jag bädda ner honom i soffan med filt och satte på barnpogram och gjorde välling, så blev han nöjd! Efter det gjorde jag själv frukost och satte mig brevid Pontus och titta på tv. Efter en stund kom mamma också, och nu så sitter vi också bara i soffan, ska snart gå och klä mig och sen åka till skolan. Efter skola så skavi äntligen hämta min stövlar, och ska nog till mobilia en liten stund, och sen efter det ska vi hämta Pontus och sen hem till en kompis.
Vad ska ni göra idag? :)


sov sött.

hej!

nu har jag för en stund sen kommit ner ifrån där uppe, det blev inte så mycket idag. Nu nyss så duscha jag lite och ska kolla på lite tv nu, efter det så blir det sängdags, för jag mår inge bra jag har huvudvärk, ont i mina ögon, och är super varm, lite sånt smått kul aja sånt som händer, hoppas jag inte blir jätte sjuk om jag blir sjuk då.
Imorgon så börjar jag sent så jag kommer skriva innan jag går. Sov sött vänner så ses vi imorgon pusspuss.




Bara halv sex :O

Gud klockan är bara halv sex, jag trodde den var mer.
Haha, menmen har nyss ätit lite och ska kolla över läxor
nu. Efter det blir det dusch och sen tv, ikväll är det
desperata hemmafrurar! Måste se ju!


operation..?

hejhej!

nu är jag hemma från skola och läkaren. Hos läkaaren gick det bra, det blir nog opration i december eller i januari tror jag om jag minns rätt.
 Menmen, idag i skolan, hände inte så  mycket det var som vanligt, inte ganska kul, men det som har varit
bäst idag är att vädret har varit bra, fast det har blåst en hel del. Aja, nu så är jag
lite vid dator och bloggar ofc hehe, efter det så ska jag gå upp, för mamma håller på  att plocka undan, så snart ska jag flytta upp :). Aja, ikväll lite senare ska jag titta på
läxor, och göra mat. Menmen, nu så ska jag titta vidare lite och sedan gå upp.


 
Free Fallen - John Mayer
dagens låt.

06;57

Godmorgon!

Idag är det tisdag hihi, och det är fortfarande mörkt ute :), det är så mysigt.
Idag så ska jag till läkaren 20 över 1, hehe hoppas det kommer gå bra för min del!
Aja, det ska nog gå bra. Nu så sitter jag och tittar på vakna med the voice, och äter lite¨
frukost. Aja, ha det bra så ses vi senare.


tv :)

tja!

nu så blir det tv. Det är så kul och skönt och har pluggat in för
hela veckan, för då blir det inte så stressigt :D, så jag är verkligen
riktigt lugn nu!! Menmen, iallafall ska kolla tv sen sova, är super trött,
fast jag gick å la mig tidigt igår. pusspuss,

inget kul väder!

hallå!


 idag har det varit ett skit väder det har duggregnat från och till,
också har det blåst kanska mycket. Men nu är jag ine i värmen och ligger i soffan och bara tittar
på tv lite. Snart ska ag kolla in lite på mina läxor till denna veckan, och sen duscha eller något.
Idag i skolan har det faktiskt varit ganska bra, jag känner verkligen att jag har fått in mycket i mitt
huvud idag :), hehe. Iallafall, pappa har målat en gång till på mitt nya rum, så nu väntar jag bara
på att mamma ska börja packa undan sina grejor så jag kan packa ner mitt och sen ta upp det igen där
uppe! Menmen, nu ska jag kika lite till på tv och sen kolla läxor. Puss.


måndag :)

godmorgon, idag är det måndag, och det är fortfarande mörkt ute hihi mysigt!
Menmen, idag är dagen ganska lång och tråkig.
Nu så äter jag lite frukost och tittar lite tv.
vad ska ni göra idag?

duschat.




nu har jag nyss duschat.
Nu vet jag inte vad som kommer hända, ska bara kolla över lite läxor och sen ska jag nog kolla film :)

inget bajs kalas.

buhh! Det blir inget kalas för min kära bror blev sjuk igen, haha det var likadat när jag skulle ha kalas,
menmen det är sånt som händer, då blir säkert jag sjuk på onsdag.
Menmen, nu så tittar jag på andra avenyn på datan och bara tar det lungt. Iallafall, jag är lite sur också jag hade inte behövft
städa huset och mitt rum :(, haha aja, det blev rennt här !
 
 

inte en helt vanlig söndag.

godmorgon, idag är det söndag och vädret är riktigt trist ute :(.
Menmen, idag blev jag väckt av min kära bror, av att han tände i tacket och drog av mig täcket :(.
Menmen, när jag kommer upp känner man lukten av ny bakat, så när jag kliver in i köket är där värsta
showen, alla maskiner man kan tänka sig var framme, och det bakas och snart ska vi göra soppa.
För ikväll kommer min kära släkt hihi :). Aja, nu så ska bullarna snart in i ungnen, medans vi väntar på det så lyssnar jag och självklart på ACDC :D tur det finns någon i familjen som tycker lite om min musik smak.
Iallafall, nu ska jag hjälpa till mer :).



tröga = min familj!

nu så sitter jag i soffan och skriver upp lite julklapps tips,
jag försöker få några förslag av min kära familj men nästan alla förutom
jag då, är ganska tröga när det gäller att tänka hahha.
Aja , imorgon ska jag äntligen få sova , iallafall det hoppas jag för att
jag ska inte till kyrkan, imorgon så ska vi också ha släkten här för att mamma har
fyllt år :). Menmen, nu så ska jag titta tv med ppappa.'
puss.

städa, och massa mer !

hejhej, nu så har jag städat, duschat, städat lite av huset,
tömt diskmaskinen och fixat lite till, sånt bra så man kan få lite extra pengar :).
Menmen, snart kommer mamma och pappa hem ifrån teaterna, och då ska vi äta.
Jag håller på att göra tacos det så det kommer vara precis vara klart när dem kommer hem.
Jag har också fixat lite med mitt smink och lagt det i en annan låda hihi.
Nu sammtidigt jag lagar mat så tittar jag självklart på disneydags, för det är bubmibjörnarna,
det är det bästa på hela lördagen.







höstdag .

hihi var nyss ute med Pontusen också, vi hoppa studsmatta, satte upp lite
ljusslingor och bara var ute i höstvärmen, som jag sa innan så
är idag en dag där det är perfekt väder, solen skinner och det är hög luft.



hemma igen :)

hejhej, var nyss i stan och köpte mitt puder eftersom de var helt slut.



lörddag :)

godmorgon, idag är det lördag och gud vilket fint väder det är ute.
Idag så ska jag städa mitt, också ska jag nog snabbt åka till stan å handla
ett nytt puder :). Senare under dagen så ska jag passa pontus för mamma & pappa
ska gå på teater :). Aja, nu ska jag gå och äta frukost.
Ska ni göra idag?:)

wallander+Fredagsmys= myskväll :)

har ätit nu óch det var super gott, snart ska vi ta fram fredagsmys, och se
på den nya wallander, om någon mäker så är jag med i 2 scener :).
pusspuss.







tillbaka.

nu är jag tillbaka, var ute en stund typ i stan, och hitta äntligen
mina stövlar, dem kommer nog kanske köpas på onsdag nästa vecka.
Nu sitter jag och tittar lite på och ska äta snart bakad potatis.

Vad ska ni gör ikväll? :)

grattis mamma.

hej, idag är det fredag och det är jätte skönt, imorse så sjöng vi för mamma, och gav henne presenter.
Hon fick två super fina halsband hihi självklart hade jag köpt dem, också fick hon biljetter till en teater imorgon ( Svenssonsvensson).
Menmen, jag gjorde mig iordning och sendan cykla till skolan, det var super mysigt väder ute solen skenn :). Så nu efter skolan, så kom jag bara hem, var hemma i 5 minuter och sedan kom mamma och Pontus.
Nu sitter jag bara lite på datan och dem andra tittar lite tv. Om en stund så ska vi åka en runda, och sen å göra mat, hihi det blir bakad potatis med olika såser. Har ni gjort idag?




natti.

så äntligen klar med läxorna, och ska tvätta av sminket nu och snart hoppa i säng, för idag är jag faktiskt super trött.
Och imorgon är det upp halv sju för att sjunga för mammi som fyller år.
Och Pontus som har namnsdag hihi. Menmen vi ses imorgon puss sov gott.

           

bakning.






nu så blev det bakning till pontus, och hela dagiset imorgon, för det hade jag lovat han hela veckan :)


Nyss hem ifrån konfa.

hej, kom nyss hem från konfa. Idag så blev det mycket pyssel och lite snack.
Idag i skolan, så har vi haft sånt prat med några tjejer, som prata om att man
ska stå för sina åsikter, och att vissa bilder man lägger ut på nätet, dem bilderna
kan visa folk gör om väldigt lätt. Nu har jag nyss slagit in lite presenter, för
att mamma fyller år imorgon hihi grattis :), och snart ska jag göra lite läxa sen blir
det mat och efter det blir att bara titta lite tv. Aja, nu ska jag gå ner och göra kemi,
ses senare.

trött!

har lagt pontus för en stund sedan. och är själv jätte trött.
Ska duscha och lite sånt nu, höres imorgon snyggingar. pusspuss.

:)


hatar regn och vind!

hejhopp, kom ifrån skolan för en stund sen och ska äntligen börja måla nu.
Idag har det varit kanske lungt fram tills när jag ska cykla
hem, jag hatar att det ska blåsa som storm också regnar det, presic som det inte har
regnat på 100 år
:(. Menmen, nu ska jag tejpa lite och sen börja leka med
färgen. puss.

onsdag.

godmorgon, idag är det onsdag och då slutar jag ganska tidigt.
Idag så ska jag när jag kommer hem så ska jag börja måla.
Nu sitter jag och äter frukost, och tittar lite tv.
Aja, ha en bra dag så hörs vi senare. pusspuss.

tv!

äntligen klar här uppe, och ska ner å kolla på tv för snart börjar desperata hemmafrura.
ses imorgon babes.

mot bordet --->

nu ska ja äta mat, efter det blir det att fortsätta här uppe.

mot målning!

hej, nu har jag nyss kommit hem ifrån skolan. Idag har det inte hänt något
speciellt, det har varit som vanligt. Menmen, snart ska byta om och gå upp där uppe
och börja måla hihi. Menmen, nu hinner jag inte skriva mer för snart kommer pontusen och mammi.


ni kanske inte ser, men jag hade sån jätte fina lockar idag. Det så ut som ängla hår :)

tv :).

nu så tittar jag på tv, och ska snart lägga pontus om mamma inte gör det.
efter tv blir det att fíxa håret och öva på läxan.
pusspuuss.

vecka 47.


äntligen hemma ifrån skolan :)

hejhopp, nu är jag hemma ifån skolan, och har nyss tömt diskmaskinen.
idag har jag också vatt hos läkaren men det var knappt lönt för den läkaren är
riktigt cp, tycker jag iallafall. Nu ska jag skriva klart och sen titta över musikläxan.
Efter det blir det middag och idag blir det fiskgratäng :), efter det blir det att
 titta över läxor och sen ska jag duscha i massor.
har ni gjort idag?

måndag.

godmorgon sötnosar, sovit gott? Det har jag iallafall. Idag är det måndag,
och det är super tråkigt, för att alla måndagar är så himla långa och bara tråkiga lektioner. Iallafall, idag ska jag också till läkaren för min tå (a) hahha, för den är fortfarande jätte svullen.
Menmen nu sitter jag och äter frukost och tittar på vakna med the vocie. Ha en bra dag.

min nya blus :)

söndag .

hejsötnosar. Idag är det söndag en dag där man gör allt som man inte han hunnit under veckan.
Menmen, idag gick jag upp vid halv 9 och vakan med att jag hade fortfarande mina hörlurar i öronen,
för självklart somna jag med dem igår. Iallafall jag gick upp fixa mig och sedan cykla jag till kyrkan
och var sån konfimand med några andra. Efter det så åkte jag hem och åt frukost eftersom jag inte gjorde
det innan kyrkan. När vi hade ätit frukost så gick vi upp och börja röja undan, så efter varanda timme
börja man se en större bit av golvet. Iallafall, så nu har vi gjort så mycket, att när jag kommer hem på tisdag,
onsdag så kan jag börja måla :D. Menmen, efter att ha kommit ner ifrån där uppe så åt vi middag
och efter det så bada jag Pontusen höhö. Aja, nu så sitter jag bara å tittar på parlamentet och ska nog duscha
snart efter det blir det att titta på någon film. Menmen, nu ska jag fixa mina naglar.

Bad i massor (y)

badar sötebror:).

dagens låt :)





älskar gammla låtar. :)

dammig lördag :O

hej sötnosar, nu har jag nyss kommit ner ifrån där uppe. Vi har varit
där uppe hela dan och plockat undan städat och massa annat,
men ändå är det sådär med grejor kvar, så vi får se imorgon hur mycket
grejor där är kvar. Om där är inte är nått kvar så ska jag börja måla hihi.
Menmen, nu sitter jag och tittar tv, och jag ska nog snart gå å duscha för
man känner värklingen att hela kroppen är full av damm. Menmen, imorgon
ska jag till kyrkan och jag orkar inte det, för jag är så jäkla trött hela tiden
till och med vid 7 tiden ikväll så ville jag gå å lägga mig men det fick jag
typ inte höhö :(. Aja, ska snart hoppa in i duschen, senare mysa
i mitt vardagsrum som jag nyss har tänt med massor av ljus :D.
Vad ska ni göra ikväll?

lördag flytt :)

hejhopp, idag är det lördag hii det är super mysigt.
Iallafall idag gick jag vi upp ganska tidigt, just för att vi
ska fixa här uppe så jag kan flytta snart. Men nu
kan jag inte skriva mer för nu flyttar dom snart
datan. pusspuss.

nagelmys.



lite dålig kvalite på bilden menmen :)


jag är bäst!

hejhopp på er, jag måste berätta. Jag är bara så bäst jag vet det verkligen
idag på proven jag kände mig så jäkla säker, seriös jag kunde presic
allting :D.
Heheh, så nu känns det presic som att jag kommer få bra på
proven. Menmen, jag var iskolan, gjorde inte så mycket, för utom proven.
Efter skolan så åkte jag till stan och köpte lite olika saker. Nästa helg får jag
nya pengar så då ska jag ditt igen, men iallafall så har jag hittat min klänning till
nyår redan hehe, det är super fin. Yes, jag köpte legging, blus, och en tröja och
lite grjor till naglarna. Nu så tittar jag på pippi med min bror (a) och ska snart äta något.
senare ikväll blir det att fixa lite med naglarna och sånt pyssel.
Imorgon ska vi alla i min kära familj upp tidigt och vara på ovanvåningen hela dan, för
vi ska städa udan allt, och sen så kan jag börja packa ner mitt rum, också kan
jag börja måla där uppe. Aja, nu ska jag byta strumpor för dem är super blötta
just för att de regna i massor. har ni gjort idag?





fredagen den 13.

godmorgon, idag är det fredagen den 13, jag brukar inte
värst tro på sånt.
Tror du på det?
Iallafall, nu har jag ätit lite och tittar på vakna med the voice,
också tittar jag igenom alla anteckningar till proven,
för att vi börjar morgonen med att ha prov, men det ska nog
gå bra tror jag hihi. Yes, efter skolan ska jag in till stan och byta
ett par byxor, och sen ska jag nog köpa lite presenter till mamma
för att hon fyller år nästa fredag.
Japp, nu ska jag titta vidare och sen ska jag klä på mig
senare ska jag till skolan.
pusspuss.

heddå :(

nu ska pappa förhöra mig sen blir det duschen.
imorgon är det en lång dag med många prov, efter skolan
ska jag till stan så det blir sen uppdatering.
pusspuss.

tråkig torsdag !

hej, idag är det torsdag och det är en
super tråkig dag
, menmen idag har vi inte gjort
så mycket. På hemkunskapen gjorde vi pasta m köttfärssås
och det blev faktiskt gott, hihi eftersom jag gjorde den (a)
menmen, sen var det några lektioner sen hade vi en rolig
bild med mycket klipp & klistring. Men, efter jag sluta
så åkte jag hem och börja plugga, så nu efter 4 timmars
plugg kan jag faktiskt det hihi, så nu är det bara lite kvar att
titta på sen kan pappa förhöra mig lite.
Yes, snart ska vi äta sen ska jag hoppa in i duschen, och sen plugga
lite till efter det blir det nog att titta på tv lite, sen ska jag
äntligen sova, jag fattar inte jag är så jäkla trött hela tiden, jag
brukar aldrig vara såhär trött men nu mer är jag det.
Aja, nu ska jag titta lite till sen ska jag äta.
Har ni gjort idag?








hihi blev inget smink idag :)

åhh yes :)

åhhåhh yes yes jag är färdig jag är färdig :D
äntligen är jag klar höhö jag har bara skrivit 6 st. A4 papper :O
menmen jag överlever det med.
Nu ska jag går ner å kanske duscha lite och sen titta lite på tv eller
så ska jag lägga mig direkt för jag är hela tiden cp trött :(!
Menmne, ha en bra kväll så ses vi imorgon. pusspuss och
dröm något sött :)<3


usch!

hejhopp, asså jag håller än på med alla läxor och prov,
 och mina fingrar går nog snart av så mycket jag
skriver :( detta inge kul jag vill inte med skolan buhh!


onsdag :)


skynda dig :O

hejhopp, nu sitter jag här uppe och plågar
mamma att han ska plocka ner sina grejor så jag kan flytta upp, men
som alla vet är hon lite lätt långsam hööhö menmen.
Idag har vi haft prov och det gick faktiskt bra.
Aja nu ska jag hoppa lite på henne så hon skyndar sig =)
pusspuss<3.

Aldrig mer!

Nu har jag pluggat i 10 timmar seriöst aldrig med säger jag, jag spyr över dessa jävla böcker :-o, menmen nu så tittar jag på svenssonsvensson och dricker te Hihi och självklart är hela vardags rummet fullt med tända ljus mysit ju Hihi men ha do mysig kväll så ses vi imorgon<3

Hjälp

höhö hjälp nu sitter jag i skolan men slutar om 10 min:). Men iallafall vi sitter på Pingviner och det är as tråkigt jag skojar inte. Menmen snart är jag hemma=D kyss<3.

Måndag:)

godmorgon, idag är det måndag och vädret är super tråkigt. Menmen iallafall idag slutar jag typ vid 11 och då ska jag hem å plugplugga i massa höhö, menmen nu ska jag titta vidare på vakna med the voice =D pusspuss.

farsdag :)

hejhej, idag gick jag upp vid 8 tiden och la mig i soffan
med täcke och nästan somna om igen. Menmen, jag låg å
titta tv lote senare fixa jag mig lite. Efter och ha fixat mig och ätit
frukost så åkte jag till kykan, det vat försa gången vi konfimander fick
ta emot nattvara (stavning?) och jag kan säga det smakar skit
jätte äckligt! Menmen, efter det åkte jag till stan och köpte öronhänge
bywor, och en tröja, ska kanske ditt på onsdag igen.
Menmen, idag är det söndag och det är Fars dag också hihi
grattis pappa :)<3. Menmen ikväll så ska vi till morfar på middag med alla
såna tråkiga släktingar höhö, menmen, nu ska jag äta nått sen göra något,
hihi hoppas vi ska börja rensa här uppe så jag kan flytta upp snart pusspuss<3.



hihi hitta en jätte söt bild på min bror :)

lördag :)

hejhopp, idag är det lördag hihi skoj ju :).
Idag har vi snackat massa om rummen hur vi
ska göra osv.. Sen åkte jag till stan en stund men hitta inget, ska ditt
imorgon också för jag har hittat massa grjor ändå. Menmen, nu
om en stund ska vi äta lite, det blir något gott kött :). Nu
också så sitter jagå tittar självklart på disneydags och det
är bumbibjörnarna hihi. Sen kan jag också säga att jag har
jätte ont i huvudet och i foten.
pusspuss :).


heheh hitta en gammal bild från sommras :).

mot soffan :)

mot soffan där det finns massa mys :)
ha en mysig kväll, ses vi imorgon nu ska jag se Cirkus Möller höhöh.







diss!




Asså jag störa mig fett mycke på alla dessa f*cking
dj- fjortis, dj-Limmer, djLove osv. Nej tack inga mer barn musik, gärna remikade och
sånt men inte DJ- blabla.. BLÄ på det det är något jag verkligen dissar denna veckan
alla små söta sexor på skolan går runt å spelar denna tråkiga och dåliga musik, med massa bebisröster
och det handlar typ bara mycket om kärlek, man stänga av och sätt på något annat snälla!!
Hmm.. Vad tror ni att man får för svar?! NEJ, detta är ju skit bra, jo eller hur jag lyssna också på det när jag gick i 4 så
daahhh!!!! Höhöhö, menmen, jag kommer nog själv ihåg när man gick i 4 och tyckte att det var det bästa som fanns,
men idag ska det helst vara mycket rockhihi :).
fast det finns en dj som är bra, dj-tiesto typ.
Eller vad tycker ni om alla dj- lyssna inte på mig ?




mot hemmakväll ---->

hejhej, ska snart åka å lämna till baka filmer som vi har hyrt sen när jag
kommer hem ska vi äta sen kommer jag till baka till er för då ska jag göra
hiss/diss och massa annat kul pusspuss på er :)<3



hihi hitta ett fotta på mig på mammas dator :)

fredag :)

hej, har nyss kommit hem, idag är det fredag hihi mysit ju!
Menmen skolan har varit tråkig och isisisisisisikall!
Menmen, iallafall nu är jag hemmA inte gör ett skit ska snart
går ner en stund.. Yes, men nu ska jag kolla vidare lite
pusspuss.

zzZZ...

trött!

Tråkig torsdag

hej som alla vet tycker jag att torsdagar är super tråkiga. Menmen idag vakna jag och var as trött jag har blivit jätte trött av sprutan, menmen jag gick upp fixa min och åt lite, sedan åkte jag med mamma till skolan. Gick i skolan och gjorde nått konstig fisk på hkk som typ alla fick ont i magen av, menmen man överlevde ändå. Sen efter det gick bara dagen .. Och nu har jag sluta men jag ska inte hem för jag ska till kyrkan, :-( jag pallar inte det idag menmen har inget vall. Men nu ska jag hoppa in i kyrkan snabbt bli klar sen åka hem vid 6 höhö. Pusspuss<3

onsdag.

hejhej, idag är det tisadag, eller när förresten det är det inte!
För det är faktiskt onsdag hihi,
och det är skönt för då slutar jag super
tidigt. Idag har det inte hänt ett piss, vädret har varit bajs för det
har bara blåst en massa! Men iallafall nu ska jag fixa lite grejor och söka
på några ord till min jäkla danska som vi har i svenska nu :O hahah.
Menmen, ikväll så blir det att vi ska iväg å äta middag och sånt
det ska ändå bli trevligt. Men nu har jag inte tid mer med er mer
för nu ska jag söka på dessa ord och sen lära mig dem, och sen ska jag gå ner
å väcka mamma och förklara för henne att jag ska byta rum! Ingen förstår mig
vaerför höhöh (mamma jag vet att du självklart läser bloggen ;)).
Yes, juste det det snöar ute lite hihi :) men nu sluta det :(.
pusspuss.

sova.

 trött. ÖÖhhmm det blir mot sängen då..

tv :)

nu är det självklart desperta hemmafruar :)

mot matbordet:)

ska äta pusspuss :)

ajaj :(

hejhej, idag är det tisadg och jag vaknar med att jag är super trött
 och att det regnar ute :(, menmen jag fick tvinga
mig upp och fixa mig det blev bara mys kläder idag hihi, så åt jag frukost
och sånt, sen så hade jag super och i armen och jag är sådär idag, så alla
vet att det är super synd om mig idag! Höhöh iallafall, idag iskolan har vi typ inte gjort
ett piss faktiskt vi har varit 8 stycken i klassen :P, för alla andra var sjuka.
Menmen, när dagen var slut så åkte jag hem och la mig på sängen för jag skulle
läsa läxa men mamma hitta mig efter en halvtimme sovande, så fråga och jag läste
mycket?! Hahah ja självklart, men efter hon väckte mig så läste jag lite.
Nu står jag i köket och gör lite kinesik mat, det kommer att bli vårrullar och ris och sånt mög
man har till. Aja, nu fick jag nyss super ont i magen men ska änså steka vidare pusspuss hörs senare. 

                                                 

                                               

släkten :)

hej!
förlåt för inge bloggande menmen..
Idag så vakna jag rätt tidigt gjorde vi mig och sen käka frukost.
Efter det så åkte jag till skolan var där i regnet, och mitt på dan så
tog vi den sprutan det gjorde typ inte alls ont, men nu så värker det
faktiskt lite! Aja, ikväll så har jag äntligen haft min släkt här på kalas
för mig eftersom jag fyllde år för 2 veckor sen. Det var en mycket god tårta
men den var stor! Aja, igår så gjorde jag typ inget, vi baka bullar till ikväll
och bara städa och sånt tråk, iallafall jag var i kyrkan också på morgonen.
Menmen, nu sitter jag här och har faktiskt lite ont och fryser lite om
fötterna hihi :). Nu ska jag snart ta på mig pyjamas för jag är ganska
trött, jag blev det helt plötsligt nu vid 3 tiden också framåt.
Vad har ni gjort ihelgen?
pusspusskramkram





RSS 2.0