aj!!

hej' jag har piss ont i´mitt ben för 3 veckor sen så sträckte jag det och har fortfarande ont när jag springer mycket och det har jag gjort idag. Idag då har jag bara spelat innebandy, sen varit och handlat. Nu sitter jag och tittar på Vuxna människor hihi den är rätt kul. Jag är ganska slut också för vi har spelat mycket, och kämpat jätte mycket idag. Imorgon är den en vanlig tråkig torsadag och vi har 2 prov, faktiskt så kan jag allt, också på fredag har vi ett.. Menmen imorgon då så vet jag inte vad som händer men än att jag ska på konfimationsgrej imorgon det ska ändå bli kul. Jaja, nu ska jag titta vidare så ska jag snart nanna ena kudden hihi jag har typ 7 stycken höhöh ;D, aja, pusspuss my lover.

onsdag

godmorgon' Sovit gott? Det har jag fast jag är lite trött, menmen idag är det onsdag. Snart ska jag till skolan och ha innebandy dm, hela dagen det ska faktiskt bli kul. Höhöh skönt att Sanna också är med =D, igår var jag på träning jag har fett lust att börja igen men jag vet inte.. Nu sitter jag bara och kollar tv och sånt tråkigt ska åka om en stund, jag hoppas att jag inte får problem med mitt smallben -.- hhi. Men alla tuffingar få ha det braau ;D så ses vi senare när jag har kommit hem pusspuss'

tisdag.

hhej' har kommit hem nu från skolan och ska plugga lite nu. Ikväll är jag tvingad att gå på innebanydy träning för imorgon ska jag vara med i skola dm med tjajorna =D det ska bli kul faktiskt. Idag iskolan har det vatt ganska tråkigt faktiskt tycker jag höhö, eller det är det nästan alltis typ. Men nu ska jag ta fram mina söt små böcker och läsa läsa läsa läsa osv... puspuss alla söta så skriver jag senare till er senare.

haha idiot.

hahah idag i skolan, som alla vet är alla chicken tröga som jag då.

V; ida!
V; ida!
V; eh idiot
Jag; vad vill du mig?
V; jag får låna dina hörlurar!
Jag; jah eller nä chicken!!(kvackvack) höhöh.
V; :O

hhaha om ni hade varit där ni hade fattat att det skulle vara kul. Men asså jag tyckte det var kul dom 5 min. höhöh. =D

090928

hej' sitter nu och pluggar lite inför lite prov vi ska ha denna veckan. Har tittat lite smått på idol också lite tråkigt tyckte faktiskt jag. Imorgon är det tisdag och det är väll ingen speciell dah typ skola till 3 eller nått vad vet jag, sen blir det väll träna tror jag väll. Men nu ska jag titta mer på det som jag håller på med, imorgon blir det nog kanske också videoinlägg eller nått hihi. Vad tyckte nu om in designe? Tack så himla mycket för den.
pusspuss sovgott alla söta änglar.

Måndag.

godmorgon' förlåt för inga uppdateringar igår för jag han inte och hag orkade inte alls. Idag är det måndag och det regna lite ut och är fortfarande lite mörkt ute, skönt för då vet vi att hösten börja komma! Nu sitter jag och ska kolla tv lite, har presic fixat te och en macka :). Idag har jag inte någon aning vad som händer men det lär vi väll se senare.. :) men nu ska jag stänga av datorn och sen till skolan pusspuss bitches'
ny design kommer snart också.

sov sött.

godkväll' nu sitter jag här i soffan och tittar på julkalender (a) hihi jag älskar såna också göra jag många armband, snart ska jag sova för jag ska upp halv 8 imorgon typ för jag ska på sån gudstjänst höhö synd om mig! men sov sött alla, pusspuss'

del 2- förlåt

fortsättning följer på min cp kompis...










bilder ni aldrig har sett :O...

höhöh förlåt.



Det här är min bästa underbara cp kompis, jag svär hon är helt puckad i hela huvudet eller nä hon är det rakt igenom allt =D. Fast ibland kan hon vara lite smart det tycker iallfall jag, men hon tycker såklart att hon är bäst & smart hela tiden! Asså jag var bara tvungen förlåt bellabella jag lovar att jag ska förvarna innan jag gör något sånt här =D höhöh..

trä 12000 pärlor =D

hej' idag så skulle jag byta mina jeans men jag blev osäker så jag gjorde inte det, jag kolla på några andra jeans men hitta inga höhö :(. Nu för en stund sen så har jag ätit/gjort tacos det var jätte gott. Nu ska min bror sova och jag och han har precis titta på Aladin hihi jag älskar teknadebarn filmer =D. Nu ska jag trä pärlor och titta på nån braig film med pappa Nån som har förslag? Vid 10 tiden eller nått ska vi hämta mamma från jobbet, hmm.. har inte så mycket att säga menmen vi hörese senare pusspuss bitches'




kommer snart

kommer snart igen..


Lördag.

godmorgon' har ni sovit gott gullungar? Det har jag iallafall, vakna för en stund sen och sk in till stan snart för att lämna till baka mina jeans som jag inte vill ha för dom var ite riktikt min smak. Nu ska jag duscha sen fixa mig lite sen springa till bussen. Hinner inte skriva så mycket idag för jag ska gå snart men vi höres när jag har kommit hem igen pusspuss'

klar!

hejjhopp gullungar' har fixat mina naglar nu och det bleb faktiskt bra, och det är mycket billigare än om man går om gör dom det kan vara lte pilligt men det är inte så farligt höhö. nu ska jag snart sova tror jag (a) imorgon är det lördag så kul :D, aja ska borst tänderna nu pusspuss godnatt babes'






haha.

Jag svär jag har tråkigt har inget att göra så jag sitter och bara och fjantar mig höhö (a'.






Jag är rolig typ..
Komentarer på att jag är super kul (y)


fredag- videoinlägg.


Fredag

godmorgon babe' jag vet att det är tidigt menmen, idag har jag studiedag jätte skönt faktiskt. Ska gå och fixa mig snart sen ska vi hitta på nått. Ikväll så kommer pappa hem också. Asså jag vet inte vad jag ska säga?! men ska gå nu pusspuss'
kommer videoinlägg ikväll<3

onsdag.

hhej sötnosar, har vatt skola idag i typ 3 timmar eller nått sen så sluta vi efter det, då träffa jag mamma på ica så körde hon mig till stan för jag orkar verkligen inte åka den svettiga bussen puuhh.. (a' menmen, var i stan och skulle köpa ett par jeans jag viste redan ett par på ett ställe, men jag prova några andra och lite överralt höhö, hoitta inga så det blev dom jag redan viste, sen har jag kollat på en jätte fin rosa tröja länge så det blev det också kommer kanske nån bilder sen eller nått. Nu så har jag mamma & Pontus ätit lite kvällsfika och jag ska snrat göra det sista på min spanska ska kolla igenom om vi har nått till hemkunskapen, efter det alltså lite senare ikväll så blir det duscha tv/data sen ska jag SOVA!! haha, menmen nu ska jag gå ner och hjälpa till med disken :( puss&kram.

tisdag.

hej' idag i skolan hade vi elevensval jag hade engelska i 6 timmar hhööh jo jätte kul. Efter skola kom jag hem och sprang en liten runda kom hem duscha fixa lite, efter maten så gick jag mamma & Pontus till lekplatsen liten stund, och nu sitter jag bara här. Det har inte hänt så mycket idag, ska snart titta idol/ andra avenyn hihi och göra lite läxor, hihi också gick brandlarmet på skolan också ifag men det var inte pusspuss'

inte kul..

BLOGGBRÅK ELLER?

från pawo.
Ett eget ord för "backsteppers" ni vet en perosn som går bakom ryggen på än ? Tyvärr så gör alla mina "vänner" det på mig. Te.x umgås med folk som ständigt hänger ut mig i bloggen, sitter och snackar i telfon i timmar. Senare snacka så mycket skit om den personen så inte ens jag orkar lyssna ? Nej han går bakom ryggen på både mig och "personen". Ni förstår väl vad jag menar ?

Folk som lever på andra..

Ni har väl hört ge&ta förut ? Inte bara Ta ta och ta. Jag som endå har pengar, eller jag har inte så mycket men mina föräldrar är väldigt generösa med det. Te.x som att min pappa betalde en "resa" till en av mina kompisar. Men man kan inte ens låna 100 kr till en fika ? Nejnje usch sånt gillar vi inte.

Folk som snackar skit om allt och alla..

Jo tyvärr har jag haft för många såna i mitt liv. Ni vet när man snackar skit om exat allt och alla och seanre umgås med dom ? Visst jag är grym på att snacka skit. Turst me, men den personen jag syftar på slåt mig med hästlängder. Och ja, han ska vara vuxen ? 

Folk som är schyssta tills det visar sig till hur dom egentligen är..

Som verkar hur sköna och underbara som helst, men sen när man väl lär känna dom. Så visar det sig motsatsen.

"hej här är min kompis hälsa på henne" men oj hon har mer pengar än dig ? Bye!

Jo men ni fattar, det är inte första gången det händer. När dom inte hör av sig och bara skiter i än, bara för att det visar sig att den personen har mer pengar eller mer framgång. 

"alla bögar är falska och sackar skit" finns det folk(bögar) som har sagt. Sagt lita aldrig på en bög, eller det finns inga personer som snackar lika mycket skit som än bög. Balblabla.

Tack det har vi märkt.

från Amir.

 Du har mitt mobilnummer
Du har min mammas mobilnummer
Du har min privata msn
Du har min facebook
Du har min bilddagbok
Du har min qx

Ändå skriver du en bok om mig i din blogg helt utan anledning?
Fyfan, alla hade så rätt. I'm over and out! Så jävla rått alltså...

Och ja vi ska vara rakt på sak självklart är det Paow jag snackar om. Steffi fick värsta hat-smset från henne igår och då bad jag henne att genast sluta upp och bara acceptera att vi tre kanske inte är så tighta längre. Men nej nej... då bjuds man på en total sågning i hennes blogg. En sak är klar, jag har respekt för både vänner och gamla vänner. Jag har lärt mig av misstaget med Kissie så jag tänker inte hänga ut Paow så som hon gör med mig. Jag har respekt!! HEJ DÅ!


från Paow till desire
Jag är inte den personen som brukar vara omogen när det gäller Desirée. Jag blir så förbannad över att hon inte kan visa lite respket för mig. Det är alltid hon som börjar skirva skit om mig hela tiden. Visst jag har nog också börjat. Men hon som nu är så mogen som hon påstår varför skriver hon tillbaka då ? Jag har aldrig påstått att jag är mogen - det är ni läsare som gjort det. Jag tar inte åt mig, för att ni alla skriver hela tiden "om du nu inte bryr dig varför har du "Svar på tal" hela tiden då"?

Jag och David satt och pratade om allt det här igår. Han sa "jag kan förstå dig". Dessie har aldrig varit omtyckt när hon "kom in" i min kompiskrets. Fjortiskretsen kanske man ska säga ? Då var vi ett gäng kanske 20 personer som stod och hängde på plattan varje dag tragiskt nog. Men jag har gått förbi den tiden nu. Då såg alla Dessie som "en wannabe" och ingen tyckte om henne. Hon blev aldrig bjuden på "fest" och många av mina så kallade "vänner" började ta avstånd från mig för att dom tyckte att Dessie var så pass jobbig, men jag brydde mig inte, jag tyckte om den lilla skiten då. Det var alltid vi två, och Dessie som var lite kortare.

Anledningen till att jag vill försvara mig i den handlingen - Dessie. Så är det för att Desirée har i stort sätt levt på mig och min familj. Jag har betalt hennes mat i ett halvår. När min pappa köpte donken till mig köpte han till Dessie. Vi som åt ute rätt mycket förut också och min pappa tyckte synd om Dessie för att hon aldrig hade pengar (det är inte för att hon är fattig utan för att hon aldrig var hemma). Jag tror att jag fikat hemma hos Dessie en gång, jo för att hennes mamma inte har vart tillmötesgående mot mig och inte vart trevlig. Då ville ju inte jag sova hemma hos henne? Rätt så klart.. + att vi bodde lite finare än dom också och hade mer "frihet" hemma hos mig. Som att jag hade TV och dator på rummet bodde lite större osv. Kanske det Dessie gillade.

Sen så kommer vi till det där med Desirées mamma, som aldrig vart trevlig mot mig. Utan stått i mitt ansikte och sagt att jag vart värdelös och allt skit. Att det är jag som förstört Desiree och fått henne att hamna på Maria Pol, när det egentligen alltid är jag som tagit hand om Dessie när hon drack (eftersom jag knappt drack för kanske ett år sen) och sagt "drick inte mer". Det där med att jag betalt allt åt henne är kanske för att jag har mer "tillgångar" än vad andra har. En pappa som har mycket pengar osv.

Sen så började bloggen gå bra och jag åkte till Thailand och var där i nästan två månader. När jag kom hem så hade Dessie ca 9000 läsare och jag 5000, då började hon hålla på att bitcha sig och man såg verkligen på henne att hon kollade ner på mig. Då kastade jag henne. Sen ja. Efter det, nu vet jag inte vad hon har blivit. Hon sa att hon skapade mig, snarare jag som skapade henne för att hon aldrig betalt en egen blondering själv.

Visst kul att det går bra för hennes blogg. Synd att hon måste skriva skit om andra för att den ska gå bra. Jag säger inte att jag inte gör det, men det kallas att försvara sig. Jag är bitchen i verkligheten, kanske är för att jag känner mig osäker i sällskap jag inte känner, och hon är den gulliga. Visst, men jag har kommit ur "fjortisstadiet" i vissa delar. Nu orkar jag inte skriva mer om dig. Det här kommer ändå ingen vart.

Angående med soc-bidrag osv. Nej, det var bostadsbidrag vad min mamma berättade för mig. Vet inte ens vad det är, men det är helt ärligt bara synd om Dessie. Till och med hennes egna syster säger det. Tycker synd om henne. Men som sagt, nu tänker jag inte skriva mer om dig. För jag har försökt visa för både dig och mina läsare att jag verkligen inte gillar dig.

till Paow från desiree.
I början av 2008 året så började du&jag umgås, men vi började bråka. Och eftersom du kände de flesta vi umgådes med då innan mig så vände du de flesta emot mig. Du spred rykten om mig, skickade folk på mig, ja rent ut sagt förstörde mitt liv. Där efter blev vi vänner, men ingen av de vi umgådes med då gillade ju inte mig, med tanke på att du spridit så mycket skit om mig, så jag hade fått dåligt rykte.

Men jag visade min personlighet och folk förstod senare att jag inte var så som du hade gått runt och snackat om. Jag lärde känna dina vänner bättre än vad du gjorde, och ja nu är jag nog den som fortfarande hör av mig till dem utav någon av oss. Men whatver så..

Min mamma har aldrig sagt att du är värdelös, men hon har aldrig tyckt om dig. För jag har alltid berättat för mamma när du gjort något illa mot mig, min mamma visste exakt allting. Hon ville inte betee sig bra mot en människa, som gjort så mycket mot mig. Och JA, hon kan ha klandrat dig för vissa fel som du inte ens varit med i, som när jag hamnade på Maria Pol, men det har varit för hon varit besviken på mig. Men hon försökte acceptera dig efter det och be om förlåtelse men hon kunde inte. Varken du eller hon fick chansen att visa sig.

Men apropå det, så vet du också hur din pappa varit mot mig. Jag tänker inte ens räkna upp alla saker, men du vet hur han förolämat mig, komenterat min näsa, sagt att jag är värdelös när jag druckit (Ja, jag kanske var värdelös då, men han har heller ingen rätt att säga det mot ett barn som gjort misstag!) han har skrikit på mig flera gånger och ja, jag tänker som sagt inte ta upp mer..

(Ang ekonomi) Så har min mamma aldrig pratat med din mamma om sin ekonomi, min mamma känner inte ens din mamma. Hon har träffat din mamma en gång. Min mamma sitter bredvid mig nu, och har aldrig ens pratat med din mamma om sånt. Men också så Har hon inte bostadsbidrag eller vad det heter! Och det är respekt löst utav dig att skriva ut lögner, skitsnack som du inte ens vet ett skit om. Varför tror du att du skulle få veta om min mammas ekonomi, eller att ens din mamma skulle få veta!? Men som sagt, min mamma skrattar åt dig. Dina lögner, som du inte ens kommer någon vart med. Jag gör det klart och tydligt för dig nu, min mamma har inget bostadsbidrag, soc bidrag, inget sånt, är det klart för dig nu?

och ja, du har betalat en del hårfärger, och din pappa har väl bjudit mig på donken några gånger. Men att jag levt på dig och din familj i ett halv år, är väl fan och ta i? Det var du som alltid sa "Kom Dessie, vi färgar håret blondare" så drog du med mig i din pappas butik och tog hårfärger åt oss, jag bad aldrig om det? och att du hade Tv & dator i ditt rum och inte jag hade det, är väl lite fel? Du fick din tv i ditt rum det här året, och du fick din första egna dator innan du åkte till thailand, och jag har ju alltid haft min fula tv i mitt rum? och jo försig min dator stod i vardagsrummet, men jag hade ju ändå en egen? och vi sov alltid hos dig för att du alltid ville det.

Jag gillade dig som du var förut, men det ända du tänker på nu är bloggen. Du har svikit mig för många gånger. När jag ser att du mår dåligt, vill jag ringa dig och prata med dig. Men allt hindrar mig, alla gånger du förstört för mig. Alla gånger du fått mig att gråta, och bara vilja försvinna, det är för många gånger nu.. Men nu med tiden har jag lärt mig att stå på mig, jag tål inte när du beter dig som skit längre. Därför splittrades vi, du kunde inte bestämma om mig mer, och det var väl bäst så, för du&jag är för olika nu för tiden..

sånt hät händer :(



måndag.

hej biatches' kom nyss hem, har suttit i cafeet idag i skolan rätt skoj ändå. Sluta vid 1 idag skönt faktiskt, efter det åkte vi till läkaren skulle kolla med min mage men vi fick nte något svar typ, dokton var helt konstig också menmne haha. Efter det åkte jag hem och földe med grannen och handla lite. Och nu sitter jag här och kolla tv, hihi der brukar jag inte gör efter skolan för då är det alltid typ läxor eller nått annat :P, aja, ikväll blir det och åka å träna, sen senare ikväll blir det väll läxor och sånt skit höhö, aja ska snart byta om pusspuss'


Söndag.

hej' förlåt för ingen uppdatering idag :( Jag har inte alls hunnit me det. Idag vakna jag rätt tidigt igen höh trött. Menmen, vakna åt lite sen åkte vi en runda, kom hem städa mitt rum lite, sen gjorde jag och min bror egen pizza. och nu sitter jag bara här lite och tråkar ska se om det är nått kul på tv idag..?! Någon som vet? Menmen, nu ska jag borsta Pontus tänder hihi pusspuss'


Dagens låt.

Wallander.

hhellu' idag har jag passat min bror ganska mycket var först på lekplatsen, sen hem gjorde inte så mycket, jag skulle ju också köpa jeans och skor, så vi åker ditt då är såklart mina jeans slut och skor, så vi åkte till en annan affär och köpte skor, så på onsdag när jag slutar 1 =D  hihi, menmne nu ska vi äntligen se Wallander den nya jag skulle igentligen träffa Linda & Krille men jag palla inte, så det får bli imorgon istället.. Aja, nu ska jag ställa datorn åt sidan vi ses senare bitches pusspuss'

Wiie lördag

godmorgon på er sötnosar' har ni sovit gott? Det har jag iallfall. Idag är det lördag och solen skinner där ute börjar också bli lite kallare ute också nu, det är skönt orkar verkligen inte med mer av det varma jag vill ha höste, vinter för det är ju bäst! Igår då, då var jag faktisk hemma hela kvällen och lekte med min bror hahha vi satt och måla/rita med nån färg hahah det var faktiskt kul! Menmen, idag vet jag inte vad som händer om jag ska träffa Linda ikväll eller inte, vet inte om jag ska i till stanidag och köpa jeans och skor?! Jag har ingem aning hahah. Aja, nu ska jag snart äta pusspuss'

videoinlägg.


kisses i vakna med...



hahah, detta vakna jag till imorse,=D
nån annan som såg det?

hemma nu =D




shuu, hemma nu skönt hihi, sitter om kikar på Beck lite, bara för jag älskar det! Hihi, förlåt för jag inte har uppdaterat nått, har haft mycket läxor igår öva jag ganska mycket till provet idag, (No-ljud) det var faktisk enkelt hihi, men nu ska jag titta vidare på filmen, ikväll blir det bara att vara hemma med pappa och lillebror, för mammi ska jobba. Menmen, vi ses bitches pusspuss på röven<3


Fredag

Hej, wiie skönt det är fredag, vakna i morse vid 8, haha titta på 5 och såg kisses haha, menmen är i skolan nu har haft prov ganska lätt, ska ha engelska nu, vinka åt amanda och matilda imorse för dom åker idag, slutar också sent idag menmen.. Pusspuss<3

torsdag.

godmorgon sötnosar' vakna för en stund sen och håller på att fixa mig nu, igår blev det lite film och sånt när Amanda ich hennes kompis hade kommit hitt, men nu ska jah klä mig hinner inte skriva mer, pusspuss'

Onsdag.

hej' hemma nu skönt faktiskt, var till skolan till klockan 10 i ett idag, sen efter det åkte jag till stan köpte nån klämmor och fika lite.. Och nu är jag hemma ska plugga lite för vi har inte mycket läxor men ändå 4 stycken tills torsdag och fredag höhö :( Menmen, efter det blir det lite mat dusch sen ta fram kläder tills imorgon, jag ingen aning vad jag ska ha på mig hahah menmen så är lite.. Som vad är en dag på slottet..? Men just det ikväll ska vi hämta Amanda och hennes kompis från tråget, Asså ni vet amandavardet.blogg.se hon är typ min plast kusin eller nått haha, efter det ska vi bara hem.... pusspuss'

hemma igen.

hhellu, hemma nu från träningen eller jag har vatt det nu ett tag, jag har cp ont i benet haah inte kul! Kikar på idol nu ses sen puss.

GRATISMODE!!!

Idag fick jag se om en ny gratissida, den verkar funka jätte bra!!

Jag registrerat mig , och upplägget är precis som på alla andra gratissidor, man ska samla poäng och dessa poäng kan man lösa in mot presentkort.Till jätte många olika roliga affärer!
Dock så måste jag säga att det verkar som att det är väldigt mycket lättare att samla ihop poäng på denna sida än på många andra.

Vad är skillanderna då? Jo,
* du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
*Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker.
H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.
Dessutom så har de just nu en tävling, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:-.
 Om du blir medlem via mig, så får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: http://www.gratismode.se/?c=65830












090915

hhej skitungar' hemma nu från skolan har städat lite på mitt rum, pch ska göra lite läxor snart, sen ska jag iväg och trännnaa kul, hihi, orkar inte skriva så mycket,hahah pusspuss på er'


kisses- fjortis!!



hahha, detta tyckte jag var kul!=D

hell no!






vänner igen? Nej tack, snälla Amir du ska inte vara med henne hon skryter och tror att hon är bäst.. osv. Du Amir är dig själv liksom, så nej släpp det! HELL NO!

Hihi säg grattis!

Hihi alla tittar isina kalendrar och ser vet som har namnstag i idag? Oh det är ju jag! Alla måste säga grattis haha. Menmen fick do jätte din pyjamas av mamma=D snart ska jag äta god mat senare läxor sen data inte så intresant haha, vi hörs bitches<33

Måndag!

Godmorgon bitches, Hihi råka vakna lite förent imorse så jag fick skynda mig verkligen för livet haha. Menmen nu sitter jag och luffar i skolan. Slutar sent idag också efter det ska jag och plugga,:-(pusspuss<33

vem har finast?!

Vem har finast hår av ;


Av dessa figurerna? Vem tycker du rösta på din favorit, så ser vi vem som vinner om 3 dagar, nu måste ni komentera! pusspuss ida.

braa!



Sjukt duktig ju! hahah jag kan lite sånt men skulle vilja lära mig änu mer så sjukt bra är det när man lyssnar hahah =D

19,49

hej älsklingar' sitter och lyssnar lite på musik, ska snart duscha tror jag, sen blir det lite läxa, efter det ska jag äntlingen titta på mitt pogram som jag har längtat efter hela dagen, på 4 klockan 21,00 krommissarien och havet =D som alla vet älskar jag såna serier asså deckare och lite rysare i det och thrillers (stavning?) hahahaha skitsamma, men vi höres senare pusspuss'


desiree´?




Desiree, är dom bara vänner eller kanske lite mer?! Hhahahha.

lyssna!



Han är så sjukt bra, det rysssser verkligen ikroppen, fattar inte att han kan det så jäkla bra! hahahah han får en 10!!

Söndag

Hej, igår kväll var faktiskt mycket trevlig, menmen lönn hem vid ett eller vad klockan blev? Haha, nu sitter jag bara i soffan och tittar på idol repriser och gör lite läxor vet inte vad som händer idag ska kanske ut och springa sen jag vet inte?!Hihi, sen ikväll blir det hemma bara ska titta på film, men vi hörs senare pusspuss(L)

wiie lärdag!

hhej, nu sitter jag hos jennifer ite, ikväll blir det lite tjejkväll typ skoj ju, vakn inorse av att emma väckte oss vid 9hahaha vadå lite lätt trött, men skitsamma det var bara at gå upp in i duschen fixa sig  lite sen åka vidare.. Och nu sitter jag här hos jenni, ska fixa mig lite sen senare ikväll kommer rästen av folket mys. Vi höres senare glömde säga att det var jätte mysit igår och fibt väder, sen idag är det lika fint solen skinner och det är ju lördag =D pusspuss.

Fredag=D

hhej, idag har det vatt rätt chil i skolan fast vi sluta 20 i 4 inge kul ju, efter skolan så följde emma med mig hem, jag fixa mig liten sen kom alma också hitt, vi har haft do liten tjejmiddag sjukt mysit faktiskt=D Hihi, ska snart gå in för det börjar bli kallt, menmen vi hörs imorgon pusspuss'

21.23

hhej' sitter och tittar tv lite nu ska kanske göra matte huhi, imorgon är det fredag så skönt! Då ska jag ha en liten tjejmiddag hoppas det blir kul. Menmen vet inte vad jag ska skriva, så jag orkar inte skriva mer, pusspuss'

090910

hhellu' min dag har vatt tråkig, ovh jag orkar inte skriva mer nu skriver senare pusspuss'

20,34

hhejhoppsugsnopp' nej så ska man inte säga, förlåt hahah. Skitsamma alla gör typ sina små misstag, ska stänga datorn nu och se idol om en stund. Ha en mysig kväll babes pusspuss'

gillar ni idol, vad tyckte ni om igår?<3


MÅL!




SVERIGE GJORDE DET! 0-1

fotboll

ses, fotboll nu.....

090909

hhej' idag är det onsdag och jag mår inge vidare, är varm och har ont i huvudet :( inte bra ju. Menmen, gick upp kvart i 8 idag skönt faktis kunnde sova lite extra idag =D hihi, fixa mig lite åkte i skola, har bara haft 2 lektioner idag, för jag sluta klockan tio i 1 idag :D. Har hämtat min bror för ett tag sen och nu sitter vi i soffan och läser bamse med mamma. Snart ska jag börja med maten, sen skulle jag igentligen träna men får typ inte just för jag har nog feber. Ikväll blir det kolla fotboll, sen idol, vi hörs senare pusspuss'

hahah!

HAHAHAHAHAH STACKARS LILLLLA KISSES!




HAHAHA, imorse när jag satt på mitt rum och fixa mig lite så brukar jag alltid sätta på radion och lyssna på nrj för att få upp mitt humör lite, hahah så imorse så lyssnar jag så brukar dom alltis ringa och väcka nån, och idag så ringde dom såklart kisses, och sa att dom hade typ sprutat i nått fel ämne i henns fejk läppar att dom kommer rutna hahha så dissad!!

tisdag

hej' asså jag håller på att bli sjuk igen eller nått, från igår kväll så somna jag med huvudvärk  och att jag mådde illa, vakna typ med det samma också :(, saksamma, skola idag tråkigt hahha inte ovanligt då. Tittar lite tv nu på idol från förra året rätt kul. Ska ta nått och äta eller nått för jag mår illa nu med och har ont i magen. Ikväll är det inga läxor typ hihi, och jag ska titta på idol sen sova tror jag.. menmen ska .. jag vet inte hahha.
pusspuss'

idol




wiie idag börjar idol 2009 =D, ska ska bli kul att titta på faktiskt! Fast det ända som är kul är uttaningarna i början hahha, jag fattar inte vad dom hittar alla sjuka människor :O hahha, äsch skitsamma, det är iallafall roligt.

måndag

hej' då var det måndag idag, och vädret har vatt helt okej =). Idag har det vatt riktigt tråkigt i skolan! Har inte gjort nått skoj, jag har bara gått och luffat och lyssnat på musik hela tiden hahha så jag kan mina favorti låtar nu helt utan till. Har vatt och tränat nu också i 2 timmar riktigt kul faktis, lite ont i benen nu faktis :( haha men det ska man ha! Skitsamma, ska snart äta pappas goda kycklingpaj, sen blir det repetera lite läxa städa rummet kanske hahah, efter det ikväll då så blir det nog en av filmerna vi hyrde igår. Vi såg wallander tjuven igår, den var faktis ganska bra hihi. Menmen, ska borsta mitt hår nu pusspuss'




 några av dom jag har nynnat hela dagen :$ hahaha.

söndag

hej alla söta, förlåt för ingen uppdatering idag!
vakna vid 11 idag klädde mig åt frukost sen åkte vi till ikea, men det blev inte ikea man kom verken in eller ut där ifrån, så vil åkte till burlövcentrum isället, kolla runt lite bara typ. Efter klockan blev 4 eller nått kom vi hem, jag satte direkt hårinpackning i mitt hår och haft det nu ganska lång tid. Idag har jag också lagat mat det blen potatisgratäng, kött, sallad sjukt gott faktis =D, men nu ska jag gå och titta filmen vi har hyrt.
pusspuss'



23,56

hheelllu' sitter i soffan och njyter av det allra sista på lördagkvällen för den är snart slut :(, äcsh skitsamm det kommer nya! Sitter här med mamma och tittar lite på tv, nått program..?! hahah, men ska snart ta bort sminket och sen sova! pusspuss ses imorgon'

sjukt bra!

 

sjukt bra är han!

hiss/diss?!




* Gummigband på leggings/jeansleggings?
Nej usch, snälla det är skit fult på alla sorts leggings, dom är tajta (stavning?) redan då man behöver inte ha fullla gummiband ena upp till näna och sen avsluta med bandana! Nej förfan, sluta med det. DISS!

* Blogg.
Dom som bara tänker på att blogg för att tjäna pengar, och bli b-känd?! Men snälla skärp er våga visa vem ni är och skriv det som kommer från hjärtat bara. Istället för att bara skriva något en annan "känd bloggar" skriver, och våga heta vad ni vill istället för att kopiera någon annat namn! Va inte rädd, våga visa mer av er själva  bloggen. Diss.

* Hösten.
Yes, hösten är på väg skit skönt är jätte trött på att svettas eller bli så jäkla varm. Jag vill kunna köpa fler varma sköna koftor, fika på stan med en mysig filt och en varmdricka. kunna köpa sköna vinterskor, mössor, vanta, halsdukar, nån lite tjockare jacka. Det ska bli riktigt kul och skönt, älskar verklingen hösten och vintern! Så mysit!
Hiss.



21,23

hej' hemma igen då, det var faktis lite trevligt fast det var lite tråkig men skitsamma, vi åt en mycket god kycklinggryta!=D hahah, äsch sitter och kollar fotboll nu det går iallafall bra för Sverige! det är ju tur iallafall hahha, vet inte vad jag ska säga :( Menmen, ska kika vidare nu pusspuss'



lördag!

hej, hemma igen det blev igen ikea idag det blev annat istället. Var bla, på h&m och köpte två enkla tröjor. Aja, ikväll som jag sa igår att vi ska till kusinen på kalas boring hahha vet inte vad jag ska ha på mig..?! Menmne, wiie det är lördag också och vädret är dåck dåligt idag, skulle kanske ingentligen gå på lindas mammas bröllop idag men så blev det inte! :( tråkingt. Men ska sminka mig lite nu har ändå ingetr att göra haha.
pusspuss ses senare'

090905

godmorgon' vakna för en tmme sen och har ätit lite frukost nu. Idag eller om en stund ska vi åka till ikea, får se om där är något kul ¨det brukar där vara. Men jag hinner inte skriva så mycket ska sminka mig nu också, men bloggar sen när jag kommer hem igen. Kisskiss'

090904

hhelluu' wiie fredag idag så skönt!! Aja, skola idag börja 9 sluta 4 :( inte alls kul, tråkiga lektioner har det också vatt! men jag ska inte klaga, för helgen är ju entligen här! Idag ska jag vara hemma med Pontus själv hella kvällen mamma&pappa ska på fest, imorgon blir det att ta det lungt på dagen sen lite senare på eftermiddagen kvällen så ska jag till kusinen på nått kalas :( lite boring! Menmen sitter och tittar nalle puh med min bror, eller just nu är det bara jag som tittar för han vägrar komma upp från sängen hahaha lite lätt trött är han faktis, även om man försöker locka med allt så vägrar han komma... Skitsamma, ska kika runt lite nu sen äta lite mat det blir kyckling mummmss! menmen pusspuss bitches'
 

090903

hhej, wiie då är det snart fredagsmys hihi typ bbara 1 timme och trekvart kvar. Idag har det vatt tråki skola blää, hihi men efter när jag kom hem så hände inte så mycket. Vid 6 tiden åkte jag och pappa och träna! Så nu är jag hemma, är jätte trött ska nog sova snart också! menmne, ska göra lite läxa nu och sen sova som jag sa.
pusspuss'

07.07

godmorron älsklingar' hinner inte skriva så mycket. Men vakna vid halv 7 idag inte så trött faktis även im jag la mig vid ett eller nått igår hihi. Idag är det bara skola sen hem plugga lite boring... hahha Menmen nu ska jag äta en macka eller nått pusspuss'
thihi blev rosa mjukisbyxor och en svart tröja.

21.23

hhejjssan bitches' är hemma nu igen!
angående min uppdatering så uppdatera när jag har nått att skriva om.! Jag har fått lite mail att jag kunde uppdatera oftare, men det är igentligen menningslöst att skriva nått som ändå är typ tråkigt att läsa om! så om ni undra om min uppdatering så vet21.23 ni nu!
pusspuss'


090902

hhej.
förlåt för ingen uppdatering.. Men börja vid kvart över 9 idag ändå rätt skönt faktistk, gjorde inte så mycket idag mest tråk.. men vi sluta iallafall klockan ett. När jag kom hem så gick jag och la mig en stund just för att jag är störtttttförskyld "/ inte bra! Aja, kom upp från sängen från en stund sen och nu sitter jag här ska göra lite läxor snart. Vid 6 tiden senare ikväll ska vi till morfar och göra nått skit.. menmne, vi höres senare puss<33

hur gick det till?









Hur gick det till? Även om Blondinbellas blogg kan vara lite tråkig ibland så kan man läsa den. Men Kisses är för mycket och det vet alla!
Hur gick det ändå till att Kisses gick om blondinbella, hoppas hon njyter av den lilla stund hon är över henne, för det kommer inte vara länge
!


pontus.

jja juste det igår när jag var hemma med min bror lite så, dansa han hihi har älskar min rock musik!
Också gjorde vi massa annt skoj också =)
PUSS<3                                      


hahah hjälp..



Hon tjejen från reklamen, hon skrämmer mig och många till har jjag sett, får likom mardrömmar om kvinnan! -.-
komentera om du också tycker hon är lite läskig!!

090901

Tja, han inte idag iheller skriva imorse fölåt!
vakna vid 7 idag fixa mig och åkte senare till skolan. Har typ inte hänt nått skit idag, jo bara att jag börjar bli förskyld och det vill inte jag!! Aja, skitsamma är hemma nu ska göra läxor snart sen åka och träna, så jag skriver mer sen! puss<3

RSS 2.0