090831

Fölåtförlå för ingen uppdatering idag, men jag hinner typ inte på morgnana (a' hihi
Men skit samma nu är jag här iallfall! Ja, idag är det måndag tråkigt .. hihi vakna vid 7 idag typ klädde mig och sminka mig nte :O hjälp världen går under .. hahahaah. Iallafall, har inte gjort ett piss kul i skolan idag... eller det är typ inte roligt nån dag!? Efter skolan åkte jag hem till lida en lite stund.. Och typ inte gjorde nått hahah, och nu sitter jag här, ska passa Pontus ikväll en stund och försöka göra nån läxor.. Menmne, ska hitta på nått annat nu puss<3

090830

hhej sötnosar.
Fy på mig! Förlåt för jätte dålig uppdatering från min sida!
Men, igår var det faktis kul ändå, kom hem vid halv 12 tror jag, så det blev en tidig kväll. Imorse vakna jag vid 11, åt frukost fixa mig hjälpte till lite här hemma sen åkte jag och fixa mina naglar! nu sitter jag och luffar med datan och ska göra tråkiga läxor snart.. BORING... hahah, menmne vi hörs senare puss<33

090829

hhejjsan'
vakna vid 11 idag men är ändå jätte trött.. Aja, åt frukost sen åkte vi alla en runda, vi skulle köpa skor till Pontus hihi. Menmne, nu sitter jag i soffan och kikar tv lite. Idag kommer det inte hända så mycket tror jag, ska vara hemma nu på dagen, känner för att sova hhaha, senare ikväll blir det att gå ut lite med Linda =D.
Yääs, ska snart duscha sen göra sen fixa mig. Höres senare älsklingar puss<3

utgång idag..

hhej bitches, hemma nu från allt, har vatt skola idag det har vatt helt okej.. kanske eller nejj det har vatt ganska tråkigt!
Aja, efter skolan gick jag hemmtill älsklingsLinda roligtroligt faktis, och nu sitter jag här och luffar ska om en timme eller nått äta god mat. Innan det blir det att fixa till sig lite smått för ikväll blir det utgång wiie det ska bli skit kul faktis!! Hihihi, aja, ska kika runt sen sätta igång plattången.
Vi höres töntar puss.

vakna?

Godmorron'
vakna för 40 min sen och har fixat mig nu. Börjar om en timme så det är lungt faktis!
Aja, idag blir det skola hem fixa till sig käka nån god mat sen utgång hihihi så kul!
men ska käka nått lite nu puuss hörs senare<3

hemma.

shuuu.
har tränat nu jätte kul typ man blev lite varm tycker jag haha, nu sitter jag vid datan lite och kollar tv, ska kolla över nån läxa också. Imorgon blir det skola och på kvällen utgång med linda co. hahah aja, ska göra the nu.
puss&kram älsklingsungar.

skolfotto idag.

hhej babes.
gick upp vid 6 idag och börja dirext fixa mig för idag var det skolfotto. Det gick faktis bra, jag blev ganske bra tror jag för det lilla jag fick se såg bra ut. Aja, jag har varit riktigt trött i skolan idag, men när jag kom hem så blev jag pigg hahah.. Menmen nu ska jag snart äta pasta&köttfärssås sen blir det träning :) hihihi sen senare.
puss bitches.

hemma igen.

hhej skitungar.
Har ätit kina mat för nån timmar sen det var faktis rätt gott menmen, efter det åkte vi en liten runda, hihi vi åkte inom världens goaste glass hihi åt lite glass körde runt lite i fina Malmö höhö.. när vi kom hem så var det bara sitta titta på tv;en lite typ massa tråk.. BORING =D aja, vet inte vad jag ska skriva hahah ska titta vidare lite, ska snart sova också upp tidigt imorgon för då är det skolfotto vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Hjälp nån!! Menmen, nu ska jag titta på tv hahah puss på röven!

kinamat!

snart kommer pappa hem med kina mat mumms =D
efter det blir det lite läxor och sånt hhihi, höres senare<3

090826

hhejhopp'
hann då inte att uppdatera imorse eller i skolan :(
aja, skitsamma börja vid nio idag det var skönt iallafall, sluta sen vid ett =D, aja whatever råka att inte ställa om klockan imorse så den ringde vi 6 inte kul haha veckte hela huset! menmne, klädde mig fixa till mig och sen åkte till skolan har inte gjorte nått i skolan idag bara tråkat och sånt, efter skolan var jag med babeLINDA har saknat henne as mycke! vi va en stund, för en halvtimme sen tog hon bussen för hon skulle in till stan med sin mamma...
Menmen, imorgon är det skolfotto och jag vet inte vad jag sja ha på mig hjälp!:O hahaha men jag hittar säkert nått i sista sekund, det gör jag alltid. Igår så gjorde jag faktis det jag det som jag sa jag titta faktis en stund på Sagan om ringen och åt popcorn hihh, menmen det var igår en ny dag idag och jag ska göra mat idag vet inte vad men kommer säkert på nått :) hihihi, men vi höres senare babes puss & kram.
haha juste vi titta på får indag också !
    

Förlåt ...

hhejhoppbithes'
Förlåt för jag inte ha uppdaterat idag internet har vatt seriöst offline!
wellwell, morse vakna vid 6 pigg idag också! (stolt) fixa mig åkte till skolan tråkigt idag haha, inte ovanligt! haha..
sluta vid havl  3 idag det var iallafall skönt, efter skolan åkte jag hem inte gjorde nått speciellt gjorde lite smothi (stavning?) haha den var god! nu ikväll har vi ätit soppa och plättar det var gott, har gjort äntligen klart min engelska och spanske bara lite andra läxor kvar nu. Ikväll vill jag se film jag vill se Sagan om ringen den är sjukt bra! hihih ska nog och uppfina min micropopcorn =).
Imorgon är det Onsdag wiie änu en dag närmar sig åt helgen! Imorgon då då slutar vi 10 i 1 skönt, då blir det Linda tror jag (saknar dig gumman till max) eller så blir det Celina eller jag vet faktis inte det ända jag vet att det är snart Fredag hahah =D aja, ska snart och hoppa in i min efterläggtade dusch haha, har vatt lite smått varmt idag lite då & då! hihi menmen, nu ska jag kikia runt lite på datan, efter det vet ni vad jag ska göra ... dusch, film, popcorn osv... hahaha
P&K sötfisar
     

film!

hhej, ska nu duscha snabbt sen ska pappa förhöra  mig lite på svenskan, senare blir det äntiligen film mys.
puss.

090824

hhejhopp''
vakna vid 6 idag, var faktis pigg hahha, inte ofta det händer hihi. Fixa mig och sen åkte man till skolan.. det har vatt helt kostigt dom första timmarna, vi fix ha lektionerna själv, och det lyckas vi inte bra med iallafall haha. Aja, efter det hade vi 2 timmars rast åkte hem och inte gjorde så mycket åt köttbullar (a) efter det skola, när det var slut åkte jag hem till Petra en stund. När klockan börja närma sig halv 6 åkte jag hem för att äta lite mat, och nu sitter jag här ska göra läxor blää.. sen blir det film!
puss på denna varma och sköna dag<3


hjälp!

hmm.. jag är sur. Någon snäll som kan hjälpa mig med designa min blogg? SNÄLLA!
aja, ska duscha nu sen blir det lägg dags ska upp vid 6 imorgon, är äckliigt trött.. hhhaha.
puss


..

Om du  vara en tår, skulle jag aldrig gråta, för då skulle jag förlora dig♥.


varför läser ni min blogg?

  Varför läser ni min blogg?

- Jag uppdatera 4-6 gånger per dag, inte som andra mellan 1-3 gånger per dag, man måste hålla igång sin blogg annars tappar man läsare.

  -Som kissesblogg hon är bara övedriven, Blondinbella för mycket, Kenza som dom andra osv.. Dom är tråkiga samtiding roliga för dom alla är för mycket av allt.

- Jag är mig själv till 100% alltid, försöker inte vara nån annan.


äntligen klar!!

hhej alla glada idioter =)
har äntligen städat klart, jippi! Min näsa är också helt täppt inte bra, ocksåmär mina ögon helt faaccking svullna...
Aja, whatever!  Har också lagat mat för en stund sen det blev kyckling, potatis  mummsit :) menmen, ska snart duscha, och sen titta på tråkiga läxor.. inte kul med läxor :( hahah. Nu ska jag lyssna på musik, eller jag spelar redan för hela huset haha :D Just det Emma var här för en stund sen och hämta sitt smink pussen på henne<3
   





hahah.

Jag viste det, asså det har vatt hela dagen nu. Jag viste att jag hade svininfluensan.. inte bra ju! 
Har inte mått bra på hela dagen jag har ätit alvedon men det hjälper inte ju.. tråkigt nog. Menmen jag har städat mitt rum lite det börja se okej ut nu, äntligen! Ikväll händer inget typ, jag ska laga mat sen läxskit hihi... BORING!!
Aja, ska fortsätta nu. puss<3

jag har nte svininfluenssa det är bara förskyning hahaha.


städa!

hhejhopp'
nu ska jag städa min garderob den ser ut som... vet inte  vad hahaha, också lyssnar jag på tokio hotel.
Alla vet barbie otuside rocker inside!
 




TJÄNA PENGAR!

WOOPA.SE - TJÄNA PENGAR OLINE!
tänkte tipsa en jätte bra sida där du tjänar pengar lätt!

Man tjänar pengar genom att besöka hemsidor & göra erbjudande som oftast är 100% gratis! Sen när man tjänat minst ca. 200 kr får man de insatta på kontot!
http://www.woopa.se/?ref=dduvetida passa på nu, annars får du ingen bonus!




http://superola.se/post/tvivla-aldrig-pa-woopa-se/
http://woopa.bloggsida.se/woopa/utbetalning
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10475875#lasKommentarer
http://www.hanky.se/Livlia/77298


wiie tråkig söndag.

godmorgon'
Ja, då var det söndag här i malmö. Jag hoppas det är det i resten av landet också.
Har ni sovit gott? Det har jag iallafall, fast jag är trött, vakna för en stund sen av att mamma undra om jag skulle äta med resten av familjen, ja så det blev att man gjorde det. Idag då så kommer det inte hända så mycket förutom att jag ska duscha, kolla över läxor och sånt tråkigt hihi. Hmm, vet inte vad jag ska säga hihi, aja skitsamma jo jag ska städa mtt rum kom jag också på nu! blä... Menmen nu ska jag klä mig och sånt höres senare.
kiss bitches.

frågestund!



Då ska vi har frågestund!
fråga nått kul så kommer jag svara på allt imorgon kväll eller nått!

lördag!

hheellluu (:
kommit hem nyss varit ute på sån kräftskiva, har faktis varit trevligt. Jag åt då inte kräfter, istället kyckling.
har sprungit efter Pontus en stund och åt där i mellan hahah :).
aja, nu ska jag titta lite på datan sen sova för min del, imorgon så kommer Emmisen hit för att hämta lite av sitt smink hon hade glömt :O ojj inte bra ju!
menmen ska titta runt nu som jag sa P&K töntar.
 


Solen skiner

hhejtomtar =D Har vatt ute i solen hela dagen vatt jätte mysit med mina älskade flickor alma emma ;D. Nu sitter vi och myser i soffan med glass och film Hihi, ikväll kommer kusinerna haha ska då ha kräft... Nått haha menmen det ska nog bli kul! Nu ska jag titta vidare puss<3

godmorron

godmorgon sötnosar'
har ni sovit gott? Det har jag iallafall även om jag hade junnat sova i en timme till eller nått (: .
Hihih hoppas Emma & Alma också har det klockan blev väll igår 2 eller innan vi la oss vi var iallfall jag var!!
Menmen jag ska inte klaga vi hade jätte kul igår! =D hihi.
Nu idag som jag sa igår ska vi ha sån kräftskiva nått.. haahha asså vet inte vad jag ska säga hmm...?!
Hahah skitsamma nu ska vi snart äta lite frukost =D
puss på alla sötbitches =)

kommit hem (:

hhej bajsungar!
har kommit hem för en stund sen med Emma & Alma puss på er!
sitter nu och tråkar i min säng hahaha, har då vatt iine på Malmöfestivalen sista dagen idag då. Idag har jag vatt i skola också, sjukt jobbig dag typ 10 minuter mellan varenda lektion blä.... menmne jag ska unte klag bara humöret är uppe =D
Imorgon blir det kräftskiva och sånt skit.. på morgonen ska vi träffa lite kompisar hihi.. Nu som sakt sitter vi i min och spelar musik som kalningar! hahaha menmen nu sitter dom och tjockar sig med godis -.- ahhaha och jag frukt då! jag är bäst! hihi men skriver senare puss§<3

godmorron.

godmorgon gullungar'
vakna för en stund sen och har ätit en macka nu, sitter bara och lyssnar på musik, sk snart sminka mitt face (:
Jah är sjukt trött men inte så farligt idag hihi. Menmen nu ska jag se om jag hittar nån kläder tills idag!
kiss ;;>

fusk!




VEM FUSKAR ?! KLAGA INTE SÅ MYCKET PÅ ANDRA!!
 
Och vad ser vi mattan är suddig, byxorna ser lite... höften ser fu*k up!!
haaha stackars kvinna..

otur när jag tänker

 Ida den bästa... har bara lite otur när hon tänker.. hihi..

ikväll..

ikväll... har presic kommit ut ur duschen, och lyssnar helt vild på musik =D såg och kände att jag har sjukt ont i  in tå.. inte bra... hahaha ska anart ta lite the sen blir det sägdags för min en del!
puss§♥

wiie fredag imrron..

wiie imorgon är det fredag, sista dagen på festivalen också!
Det blir väll att man åker ditt. Imorgon är det en dryg dag går ända till 16,00 nästan en FREDAG! så gör man inte man sätter inte såna tider på en fredag :( menmne, vad ska man göra!? nu sitter jag och lyssnar på musik lite och skickar över till mobilen, är as trött nu också så det blr att man duschar och lägger sig sen, men man kommer säkert inte kunna somna.. hahah sen är jag lite förskyld också inte bra.. hihi, i helgen får vi se vad som kommer hända blir nog en liten myskväll med Alma gumman sitta ute och sånt massa kul jju :)
aja, ska titta runt lite på datan sen kolla över läxor -.- ....
puss<33



Trött!

hhej:) Har vatt i plan nu sjukt trött. Sitter hemma hos alma nu och tittar tv lite, ikväll ska jag titta över läxor vi har fått:-( menmen, alma sitter och fönar håret nu efter det får vi se vad vi kommer hitta på! Puss<3

Torsdag:)

hhej' Gick upp tidigt idag igen höhö... Gjorde mig iordning och åkte till skolan. Nu har vi haft sån tråkig lektion. Snart ska vi ha hemkunskap:) Ska ändå bli kul. Aja, ikväll vet jag inte vad som händer kanske nån kompis eller nått kul:) aja, nu ska jag snart gå in puss<3

hemma igen

hhej sötaste!
har kommit hem från stan för en stund sen har då lite lätt ont i halsen hahaha, vi stog då typ ganske nära!
Ställde oss cirka en och havl timme för det skulle börja hahah...
vi titta runt lite då, trappa trmpebåt hahaha.. typ inte så mycket som har hänt nu idag =D
menmen, snart ska jag sova är faktis ganska trött idag, för att man måste upp sjukt tidigt nu mer än vad man unte har gjort på 10 andra veckor, då gick man upp från 10 och upp åt hahaha.. menmne, nu ska jag borsta min tänder också höres vi imorgon!
puss älsklingsbichtar!






Skolan'

hhejhopp sötnosar' Har vatt hos läkaren idag det tog ca 2 min haha och jag ska nog operera mig -.- hjälp. Menmen efter det så åkte jag och mamma åt frukost för jag fick inte äta någont innan doktor. Efter det åkte jag till skolan yra runt för jag hitta inte min klass haha. Idag blir det NRJ och det är skit varmt ute typ haha... Menmen vi ska snart ska vi ha so:) Puss<3

hemma igen.

hhejhopp =D
hemma för en stund sen. Nu har jag myst massa med Emma länge sen vi va.. vi kolla en sjuktbra film har sätt den typ as många gånger innan hahhaha. Vi gjorde en sån god dricka med jordgubb bannan filmjölk aja skitsamma vad det heter... hahaha har ju glömt(ni vet jag är blond och inte alltid så smart) ahhaha.
när vi hade kollat klart på filmen så gick vi ut för att vi skulle hoppa studsmatta, men det blev att vi bada i hennes pool hahahah, okej vi gich tänderna börja skaka hela kroppen var helt iskal asså det var 15 grader.. Menmen vi bada ändå en stund. När vi hade badat klart var det dags för mig att cykla hemmåt. och nu är jag här har gjort lite the, samt jag har duschat eftersom jag redan var blött hahah, imorgon upp tidigt för då blir det läkaren... vill inte... aja, dom ska bara kolla lite. Efter det blir det skola i några timmar. När skolan är klar blir det alla töserna mot Malmö!!!!! =D
aja, nu ska jag gå ut och kolla lite på filmen mamma&pappa har satt på!
puss sov sött lovers<33





emma ikväll<3

det blir lite andra planer inför kvällen, jag ska snart äta och efter det ska jag till babe EMMA =D massa kul jju.
puss<33

NRJ imorgon

NRJ imorgon!

ska världens bästa IDA gå på en stor gratis konsert? hmm.. om jag blir tvingad så ja kankse hahaaha
jo jag ska nog gå, hoppas det inte pissregnar då dör jag!
hahhha aja, vi slutar ett imorgon och ska tydligen in efter skolan x'd menmen.. hihih
imorgon börjar jag kvart över nio också det är ju skönt =D ¨men jag kommer ändå komma försent för imorgon ska jag till doktor och kika på min mage igen :O hjälp jag vill inte hahahaha menmne, sånt är livet.
Nu ska jag och mamma snart hämta pontus, sen när vi kommer hem ska jag duscha och lite sånt...
aja, nu ska jag sätta på mig min jacka puss<3

Skola blä...

hhelluu bitches' Sitter i skolan nu och tråkar. Det känns som vårt schema består bara åt raster haha menmen, ska snart ha spanska iallafall:) Efter skolan är slut blir det bara att vara hemma och tråka lite Hihi:) menmen jag vet faktis inte vad jag ska skriva idag x'd senare kommer det lite bilder och annat skit. Puss<3

godmorron

gomorron sötnosar!
okejj, jag är typ astrött nu, det blev ganska sent igår då.Idag blir det skola vi får se hur det hur dagen kommer bli..
Aja, snart ska jag fixa till mig lite det kommer inte bli något smink idag för det orkar jag verkligen inte.. hahah
menmen nu ska jag sätta på min joggingbyxor.
puss<3

sov sött..

sov sött...
snart ska jag nog gå och sova eftersom det är skola inmorgon upp tidigt.. höhö.
menmen, nu ska jag borsta alla tänder jag har sen bädda ner mig i min rosa fina säng =D
puss sovgott bitches♥

skola

hhej töntar!!
idag har det vatt det varit skola då i en timme eller nått typ 1000 papper fick man, det känndes som det fast det var nog bara 10 hahaha, efter det åkte jag och några tjejor in till festivalen.. åt nått skit och kolla runt lite som vanligt börja det regna.Efter vi har varit där  i några timmar så åkte jag hem, när jag då hoppar av och ska börja cyckla så börja det ösregna!! jag övedriver inte det piss ner!! Så när jag kom hem såg det ut som jag hade duschat.Aja, nu sitter jag i soffan med bror, han tittar pingu hahah och jag ska snart ta en dusch( med varmt vatten denna gången) hahaha menmen...
puss & kram snorungar =D


dagens kläder!

sömntuttttaaar

hhej sömntuttttar!
okej, jag erkänner jag är rätt så trött idag! ställde klockan på 8 för att komma in i det att gå upp tidigt. Aja, klockan ringde och jag typ flög upp hahahah för att stänga av det. Gick upp och då var mamma vaken och nu sitter vi i soffan kikar lite på tv. Hahaha vakna idag att jag börjar med min förskyldning igen, jag gör varanan dag så inte igår men ilördags hihi...
Menmen, jag ska inte klaga solen skinner och jag är nästan pigg hahah... Snart ska jag göra vid mig för jag har inget att göra (: senare idag blir det skola och Malmöfestivalen massa skoj, typ nästan... hahahah
puss bitches♥

sparkad via facebook?

OKEJ ATT BLI SPARKAD VIA FACEBOOK?

Hon hade tydligen glömmt bort att hon hade lagt till honom som vän. och tyckte det var smart att skriva en notis om hur mycket hon hatade honom + jobbet! efter det så fick hon en kommentar "du får sparken".

RÄTT/FEL? jag tycker på ett vis att det är fel, för när det kommer in på mer med jobb och annstälningar så ska det inte tas på facebook, mer seriöst då!! Men svara han så, och det kanske var rätt åt henne.. om man slänger ut en sån kommentar via facebook?!


dissar



MUSIK PÅ BLOGGEN ' förlåt till er som har de men själv tycker jagt de är så sjukt jäkla irriterande att gå in & kolla på en blogg & sen helt plötsligt börjar de spelas musik.  För jag brukar ibland sitta och ha högsta volymen på. Jobbigt att kolla på en blogg efter som vi alla har ju inte samma musiksmak, så ja, menmen...

sov sött

hhej skitungar.
har ätit för en stund sen och gjort klart allt på rummet nu =D typ... hahaha
menmne jag ska inte klaga det blir jätte fint iallafall!!
nu sitter jag i i soffan lite med datan i knäet och ska nog sova snart för imorgon är det skola en stund för min del.
nu ska jag snart stänga av datan...
P&K<33

fixat mitt rum (:

wiie hhej bitches (;
förlåt för dålig uppdatering idag!
idag har jag färgat mitt hår, och fixat på mitt rum, jag har lite kvar att göra men jag orkar verkligen inte!!!
menmen, imorgon börjar skolan igen, det ska bli rätt kul, men mycket prov och läxor nu! Efter skolgenomgång blir det nog Malmöfestivalen med tjejorna om nån vill?(; hhih skolan börjar ändå 12,30 till 13,? nått sånt så det är ju skönt.
Aja, nu får jag väll gå och fixa det sista på mitt rum puss<3

godmorron

Godmorron töntar.
har vaknat för en stund sen, tog lite te och satte mig i soffan. Jag vet inte änu hur jag mår men det märker jag nog snart. Aja, nu ska jag fixa frukost åt familjen, och efter det blir det färga håret. Efter att ha fixat håret måste jag få klart på mitt rum!!! menmen, nu ska jag typ ta fram ur kylen.
Puss<33

Drogad.

Sov sött:) Nu ligger jag i min säng och snoras, mina ögon är helt röda och det känns som jag är helt drogad haha, menmen nu ska jag inte ligga här och klaga jag ville mest bara skriva nått haha. Aja, nu ska jag väll försöka sova och se hur jag mår imorgon puss<3

festivalen


hhej (:
fy! det har vatt dålig uppdatering idag :(
idag har jag fixat på mitt rum men har ändå ganska mycket kvar!!
aja, jag har målat klart och flyttat runt lite imorgon blir det att bädda lite lite fixa alla små grejor... boring
nu ikväll så fixa jag mg lite seare tog vi bussen in till festivalen för att käka lie gott, det blev en jätte god lagos (;
vi kika runt lite det var inte nått speciellt i år, det var mycket mer förra året. När vi var där så börjajag bli jätte förskyld det kom bara sådär, så nu sitter jag här och nyser hela tiden. Imorgon ska jag fixa rätt på mitt hår lite, sen bara tråka på mitt rum. Sen är det sista dagen imorgon på sommarlov det ska både bli kul och tråkigt att börja skolan menmen...
nu ska jag titta lie på tv sen blir det sängdags.
Puss bitches-.

Dagens hår (:                                                                                                           Dagenskläder (:






Wiie lördag.

hhejhopp :) Wiie idag är det lördag. Idag vakna jag rätt tidigt. Jag åt lite frukost, efter det fixa jag mig lite. När jag var klar så åkte vi in till stan för att jag behövde nytt smink:) nu sitter jag i bilen påväg hem när jag kommer hem så blir det att fixa rummet. Senare ikväll då ska vi nog in till malmö för att käka lite på festivalen. Aja,vi hörs senare puss<3

egoGirl

EgoGirl ♥














en av dom bästa låtarna!

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=fvst


denna låten har nog vatt en av dom bästa låtarna i sommar!! =D
 kan nog denna låten utan till =D



har målat.

hhej alla söta ungar.
idag; har det inte hänt flytta sängen sen åkte vi en runda efter det så hämta vi Pontus. När vi kom hem så blev det tepa och sen börja måla =) det blev super fint, kommer bilder sen på hur det blev. Snart blir det att vi ska börja grilla, det blir nått kött, potatisgrtäng, och nån sallad massa gott. Aja, snart ska jag gå och duscha för jag har typ färg lite här och där.
kiss höres senare.

godmorron.

godmorron.
vakna för en timme sen eller nått, har ätit lite nu också. Idag har jag ingen aning vad som kommer hnda det kanske blir att man knallar in till Malmöfestivalen, eller fixar till det på sitt rum ellr nått, har absolut ingen aning dårå. Aja, jag vet faktis inte vad jag ska sriva idag "/ hihi. menmen nu ska jag gå fixa till mig lite och sen får vi se vad som kommer hända.
Puss töntar.

sov sött

hhej.
Nu har vi haft gäster och dom gick för en stund sen, nu ska jag iallafall entligen hoppa isäng håller på att dö så trött jag är. Imorgon entligen så börjar Malmöfestivalen det ska bli jätte kul faktis och se vad som kommer och hända där ;). Imorgon ska jag också fixa på mitt rum ta ner en hylla typ för att kunna måla det rosa, och senare kunna mublera om på mitt rum massa skoj :). Aja, nu ska jag stänga av datan sedan försöka sova lite, det kommer kännas tomt utan att sova med isabell, har likom gjorde nu i en månad eller nått.
Puss töntar och sov sött.

pappas jobb.

hhej alla töntar.
nu sitter jag på pappas jobb och har för en stund sen lämnat av isabell, det kommer bli tråkigt utsn dig stumpan.
Aja, skolan börjar snart och då får jag träffa alla igen =), snart ska vi röra oss hem åt, först ska vi hämta upp lillebror. När vi kommer hem så ska vi städa lite fixa mat och sånt för senare ska vi ha gäster då ju . Menmen nu ska jag stänga av datan för vi ska åka, bloggar senare när jag kommer hem.
P&K.


Mot tåget.

hhelluu, nu sitter vi i bilen på väg in till centralen, ska snabbt in om ica bara. Hennes tåg går ca om en timme, efter det blir det att ska fika. Ikväll så ska vi ha gäster. Vi hörs senare puss.

isabell åker hem idag.

godmorgon bitches.
har vaknat för en stund sen och har ätit nu. Idag åker minälskadesyster hem, det vill inte jag :(, menmen vi ses iallfall snart igen. Nu ska jag gå och fixa mig för att vi ska åka här i från senast 1 idag för att Isabell ska hinna med tåget. Efter vi har lämnat henne ska jag nog jag mamma fika i stan eller nått, sen hem och städa efter det. Aja, nu ska jag klä mig och börja sminka mig.
Puss töntar.

stan.

hhej töntar.'
idag har vi haft en mycket galen och rolig dag i stan, vi titta lite och åt mat, jag hitta en jätte fin tröja ifrån bik bok, en vit.
vi gick och titta lite också gick vi in på butriks (stavning?) tästa lite peruker hahahaha, ska jag inte färga mitt hår brunt!!!
när klockan börja närma sig halv tre eller nått så tog vi bussen hem, det börja med att buss gubben var helt galen, sen när vi sitter längst bak är det en gubbe framför oss som nog inte hade alla hemma, han tryckte stopp på alla ställen. Aja, vi kom ditt vi skulle då, hemmakväll för att vi skulle hitta någon film till ikväll det blev några olika :)
sen när vi kom hem så börja jag entligen måla på mitt rum, så snart ska jag måla det en gång till. efter jag hade målat så börja jag fixa lite mat det blev tacotallrik mmmuuuummss =D. nu sitter vi bara i soffan och kikar på Jerry Springer, och om en stund ska jag duscha sen blir det filmkväll massa mys
puss bitches<3
     
      



ISABELLS SISTA DAG.

godmorgon älsklingar.
har vaknat nyss, och satt mig vid datorn en stund ska snart gå och fixa mig för sen blir det stan en liten runda.
Idag är det också isabells sista dag :( så vi måste hitta på nått kul idag. Men nu ska jag klä mig och sätta på plattången.
P&K.

therese.

asså det är helt sjukt att folk kan göra så här? på grund av svartsjuka? det är bara så lågt.
En ängel har nu lämnet allt hon hade, för nån små skitungar var svartsjuka, så här får det inte gå till asså jag fatta inte hur dom kunde:(  THERESE du ska veta att jätte många saknar dig. Dina bästavännor finns fortfarande hos dig!


r.i.p en vacker flicka som var söt som socker! :(
http://minneavtherese.blogg.se

ISABELL FYLLER ÅR

FY! asså jag gjorde ett mobil inlägg men den skiten kom inte in :(
aja, vakna i morse att mamma kom och sjöng så jag fick resa mig upp snabbt och försöka sjunga med, men det gick inge bra för jag var helt ur vaken jju :( menmen, vi gick upp fixa till oss och åkte till stan för Isabell skulle fixa sina naglar och jag skulle mest titta lite :) när klockan närma sig 4 så åkte vi hem för att fixa lite mat och tårta till senare på kvällen. aja, nu har vi ätit kyckling, potatis och en god tårta. nu sitter vi i soffan med datorn iknäet och jag ska snart gå och fixa med disken, imorgon blir det kanske bio eller något, och imorgon har jag ett år med celina!!!♥ saknar dig gumman.
puss och kram bitches
<3

 JAG ÄR DÅ BÄST PÅ ATT BAKA!

jag är bäst!!

okejj, nu ska jag berätta vad som har hänt idag!
jag säger till mamma jag vill ha pengar då hon säger gå ut och måla huset så får du pengar jju :)
jjag det gjorde jag! så jag går ut tar fram färgen, sätter på musik och började måla!
jag står där ute målade huset på 1 ½ timme, så jag tyckte jag var jätte duktig, att det gick så snabbt =)
hela jag var full med målarfärg, typ jag var gulprickig överrallt :S
aja, när pappa kommer hem så säger han så duktig du har varit men...
då tänkte jag vadå men?
asså det är fel färg sen skulle vi tvätta allt först !
nejj hjälp :O :S aja, jag fick mina pengar ändå ;D hehe
nu har vi varit på ica för en stund sedan och handlat lite till imorgon, för då fyller isabell år :D (grattis till henne).
har presic också bakat brownies till imorgon, för dom är så goda!! nu ska jag måla mina naglar och lite sånt, sen imorgon blir det stan puss <333

:)

hhej bitches (:
har nu kommit hem ifrån mobilia vatt där med mamma, hitta inget direkt :( aja, vi fikade en jätte god macka med kyckling.
nu sitter jag bara framför TV;en lite det är inget speciellt roligt väder idag.. menmen nu ska jag kanske kolla på nån film eller nått.
ojj sen kom jag på om en vecka så börjar skolan igen :O
aja, puss&kram<3


godnatt

aja, nu ska jag se film och sätta på mig pyjamas hhih (:
sov sött alla bitches♥

.



jag kan säga att jag bryr mig inte om alla åsikter!

stan

hhej (:
förlåt för ingen uppdatering imorse jag hann inte sätta på datorn innan vi åkte :(
aja, idag vakna jag runt 9 gick upp klädde på mig käka frukost fixa håret, sedan åkte vi en runda till stan, för jag skulle köpa jeans (: vi kom ditt vi skulle och vi titta runt lite. Och jag lyckas få ett till sko skav asså nu har jag snart 5 st, på 2 dagar. Aja, jag hitta ett par jeans en väska jätte fin och inte så dyr en jätte fin bikini också fick jag min efterlängtande tröja av mamma! MAMMA ÄR BÄST! hihi, nu har vi kommit hem och jag la mig en liten stund på studsmattan och sola, ska snart in på mitt rum och måla det vita kulit :D ikväll har jag ingen aning vad som kommer hända "/
aja, puss&kram bitches.
     



ikväll

ikväll; nu sitter jag i soffan med datorn, ska snart kolla på filmen som vi skulle se igår hahha.
jag har skit ont i mitt huvud jag är som en kräfta haha, måste smörja mina läppar med idomin ( och nä jag är ingen fjortis kommer inte bli) ska nog snart ta lite melon och sätta på mig myskläder (:
puss&kram babys.

blondiner är smarta!

hhej älsklingsbitches.
fy! det har vatt dålig uppdartering idag aja,
solen har vatt uppe hela dagen jätteskönt (: jag & Isabell har legat på studs mattan och stekt hela dagen, för jag sa nu jävlar ska jag bli brun det får göra hur ont som helst, hahah så vi ligger där också säger jag till Isabell jag vill köpa sån kokosolja för att bränna mig mer (a) men då sa hon ta vanlig olivolja, så jag in i köket och hämta det och smörde in hela min kropp hahha, sen efter när vi hade legat där typ 3 timmar eller nått så la jag in en hårinpackning och fortsatte sola :D
när det hade gått en stund orka jag inte ligga kvar längre så jag gick in i duschen, det var då jag kände att jag inte skulle ligga så länge hela mitt faaccking face brände det gjorde skit ont -.- (HJÄLP!!!) hahahaha menmen, jag får skylla mig själv, imorgon blir det ändå andra sidan hahha, aja nu har jag och isabell fixat mat det blev rester ifrån går också gjorde vi jättegod ny sallad och potatis mys (: nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och har skit ont på min näsa -.- hahaha, är ganska varm också hhihi, aja nu ska vi bara sitta lite där ute till solen börja gå ner sen blir det nog nått kul, film eller nått.
kiss ♥
         


                                                                             ♥

solen skinner (:

godmorgon bitches,
vakna fören stund sen och har ätit frukost nu (:
igår somna jag inte när jag skulle, nä för vi låg och as garva åt massa skit x'd hahah
aja, idag solen skinner och det är jätte skönt ute! snart blir det hoppa in i bikini och ligga ute och steka mys (:
menmen, nu ska jag gå bloggar senare.
kiss baby<3





sovsött

ikväll; nu sitterjag i soffan med datn i knäet, och tittar lite på Big Brother hahah x'd
ska snart borsta tänderna och försöka sova, inte en massa smsande :P
imorgon ska vi nog vara hemma, vet inte om det blir stan en liten runda..
godnatt sov sött bitches.

film

hhejjssan (:
nu har vi ätit lite vattenmelon jätte gott (:
aja, nu har jag presic kommit ut ur duschen, och ska snart titta på film " saving private rayn "
jag ska uppfinna micropopcorn (idag igen) haha, ska bädda soffan nu med kuddar och täcken massa mys här (:
puss&kram




eller det blir nog film imorgon hahha x'd


Utkast: hheelluu sötnosar ...

hheelluu sötnosar (:
idag har det vatt riktigt varmt och vinstilla, det har varit upp till 35 grader eller nått. Aja, vi har varit och badat jätte mysit låg och sola också, lite färg har man nog fått idag :D efter vi hade vatt och badat så köpte vi en glass och förde oss hemmåt, nu sitter jag i sängen med datorn framför mig, och ska snart äta grillat mysit :) alla är helt trötta nu också efter denna dagen :) efter maten blir det att jag ska fixa på mitt rum, ta bort sängen och dörren, så jag kan börja måla :) det kommer att bli rosa och vit :D ida älskar rosa!!alla vet ida skinner upp barbie.
aja, det kommer lite bilder ifrån idag puss bitches<3







godmorgon

godmorron älsklingar (:
igår somna jag ju inte förren 02,30 eller nått för att min mobil ju bombad med massa smsa hahah x'd
iallafall imorse så gick jag väll upp vid 09,30 typ och gjorde mig iordning (:
har ätit frukost nu och ska snart åka och bada eller nått kul, för att solen skinner idag också jätte skönt faktis :D
aja, nu ska jag byta om till bikini.
kiss bitches ;*

sov sött.

hhej lovers :)
sitter i soffan nu och tittar lite på Big Brother ska snart gå och sova lite är faktis ganska trött idag också, fast jag vet att jag inte kommer  komma i säng i tid ikväll häller, menmen imorgon har jag ingen aning vad vi ska göra om det blir stan eller om det blir stranden?
aja, ska tvätta av sminket nu och borsta mina tänder och sen hoppa rakt i säng utan att parssera gå ((:'
hug&kiss bitches♥

jag (:


-

hhej bitches ;*
har då vatt istan idag jätte mysit faktis, förutom mina fötter som är fullt med sko skav.. ):
entligen har jag hittat min klocka jätte fin faktis :) sen har vi tittat på lite annat också har bla. hittat en rosa tunika,kläning,klämma m.m :)  istan så såg jag  "sötnosen" hihi, efter en stund så fika vi lite jag tog en jätte god ice tea :D
menmen har iallafall ätit nu det blev korvst. jätte gott faktis (: nu sitter jag i soffan och tar det lungt ska nog snart dusch lite senare blir det nog film eller nått (:
kiss bitches♥










hörs senare

HÖRS SENARE !

mot stan (: kiss<3

godmorgon.

godmorgon alla sötnosar (:
idag vakna jag vid 10 tiden, fast jag var ganska trött för klockan blev ändå ganska mycket igår..
igår klväll blev det film det blev rika vänner den var ändå ganska bra men den kändes som den bara vara i 1 timme eller nått hihi
nu har vi ätit frukost och ska nu vidare till stan, sitter på golvet och fixar mig (:
höres snart <3

.

hey babys (: nu har jag målat mina naglar dom blev helt okej faktis (:
snart ska vi kika på någon film ta fram lite godis och jag ska uppfina micropopcorn hihi ;D
har någon nån bra filmtips?:D
ska snart hoppa i mys klädr och bäda soffan med täcke och kuddar massa mys här jju :)
också ska jag sätta på te vatten för det blev jag sugen på :)
kiss ((L'




-


hhhheeej! ;D

nu har vi vatt och badat det var sådär varmt i vattnet x'd
nu ska jag snart gå och ducsha för 2;ra gången idag haha,
sedan blir att jag ska måla mina naglar mys (: ikväll blir det nog någon film eller nått får se vad som händer..
imorgon så om det blir fint väder så blir det nog stranden, men jag ska försöka få isabell att hänga med till stan stället (:
P&K skriver senare (:


..

hhej här kommer er älsklingsblondie (:

idag börja jag dagen med melon (: thihi
efter det så gick jag ut och måla klart staketet, så nu är jag 500 kr rikare :D efter blev det att sätta i högtalarna och lägga sig och sola det var nästan 30 grader idag, jätte skönt faktis :D
när vi hade solat i 2 timmar eller nått så gick´ag in och fixa mat det blev en jätte god pasta med pesto, skink sallad nästan som grekis (: skit god...


nu ska vi gå och bada P&K.

;*

Godmorron (:

igår blev det iallafall att jag la mig inte efter filmen.. näe för att vi var upp till 03 eller nått hahah vi satt och as garva åt funny cats på youtube hahah, det var  så att tårana spruta hahah...
menmne, samtidigt som vi as garvar åt youtube så snackar vi med Tina på msn och fixka bloggen hihi:D
nu imorse så kom mamma in och veckte oss hon undra om vi skulle sova bort hela dagen hahha, så vi fick väll stiga upp (:
nu ska vi äta något sen blir det nog att jag målar klart, efter det så blir det massa solning (:
puss♥





godnatt (:'

Aja, det var några väskor, jag får gå ut i stan en dag så får jag se om jag hittar någon braväska där hih :)
nu har vi tittat på någon film på tv;n :) ska snart gå upp och bädda så vi kan sova hihi :D'
sov sött alla ses imorron puss&kram


.



Åhlens 149 kr

-



Åhlens 399 kr

--


H&M 199 kr

-



Gina tricot 299 kr (:

väskor.

jag försöker hitta lite olika väskor som jag ska titta på nu till jag börjar skolan (:

spakväll...

hhejhopp (:

nu har jag haft hårinpackning i 2 timmar och ska snart ta ut det, mitt ansikte  är nu jätte mjukti thihi :D
nu sitter jag bara i soffan och bara tar det lungt, ska snart ta en frukt eller nått(:
lite senare blir det kanske någon bra film ;* någon som har nått bra tips?
imorgon vet jag inte vad som kommer hända jag ska nog måla klart hemma så jag kan få mina pengar, så jag kan köpa nya jeans och lite sånt :D
hmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag hihi, bilder kommer också på vad vi gjorde (:
P&K.


..

hhejhhej ;D

nu har vi vatt på en liten åk tur, det var menningen att jag skulle köpa skor men jag hitta inga.. så jag får väll titta på nätet (: men det blev en rosa kalender till skolan, nu ska jag vara duktig och skriva upp allt! hhhihi får se hur det går ;$
det blev suddigummi, pennor, och en rosa pärm typ till alla papper ;D



lite senare ikväll så blir det rengörning i hela huvudet :D vi ska skrubba och sätta ansiktsmask, sen blir det hårinpackning ( blandar balsam och olivolja ) sen fila naglar och måla massa mys jju (kommer bilder senare).
nu ska jag hjälpa pappa med maten det blir kyckling (:
sen fick jag svar från läkaren idag, det var nått annat så jag ska ta sånt oltraljud, så får vi se vad som händer efter det (hoppas det inte blir opration eller nått -.-) hehe...
P&K blondiebarbie♥

godmorron (:'

godmorron ;*

nu har jag presic stigit upp från sängen (:
idag vet jag faktis inte vad som kommer hända, om vi ska till stan eller inte hihi. ikväll iallafall ska jag och isabell ha lite spakväll ;$ hihih
nu sitter jag bara i soffan och tittar tv :)
ska fixa frukost snart lite te och nått annat mys :)
P&K ♥

film ;>

kväll (:

nu sks jah se film med isabell, det blir i taket lysser stjärnor (:
har nån sett? är den bra?
jaja, efter det blir det läggdags :) jag är faktis ganska trött idag (haha)
puss barbie ♥

..


Dagens horoskop.

Väduren.
Du behöver bli hörd. Inte bara hörd utan även älskad. Säg det du vill säga på ett intressant och precist sätt. Skorpioner och Kräftor är särskilt angelägna att lyssna på vad du har på hjärtat. Gamla familjeangelägenheter lyfts upp till ytan den här helgen. Nu är det rätt tillfälle att belysa en del saker som har varit grumliga.


Oxen.
För dig framstår ett "lagom" liv som rätt trist. Och jämfört med de utsvävningar som vissa ägnar sig åt, har du varit rätt måttfull. Men nu uppmuntrar stjärnorna dig att bejaka dina begär. På fredag ökar möjligheterna till en påfyllning i plånboken Och din telefon
.

Tvillingarna.
Var en äventyrare och strunta i att planera så mycket - våga chansa lite. På tisdag kväll eller på onsdag, när du är på ditt mest lekfulla humör, kommer du på en del bisarra idéer - tillräckligt knasiga för att rentav kunna fungera. En romantisk uppvaktning väntar på torsdag. Njut av den! Du är het just nu!

Kräftan.
Vi har alla våra egna, unika förutsättningar här i livet. Oavsett hur erfarna eller till och med spiritistiska vi är, kan vi aldrig helt förstå hur en annan människa fungerar. När man inte låtsas eller tror sig veta, ökar förståelsen. På lördag är du redo att göra dig av med det som stod mellan dig och Den Stora Kärleken.

Lejonet.
Du rider just nu på en fantastisk våg av tur, något som kan skapa lite avundsjuka hos dina motståndare. Men värre är att även dina vänner kan bli avundsjuka. Så ligg lågt. Det är bättre att jubla lite diskret - kanske i din dagbok? Om du ser till att hålla dina hemligheter för dig själv, har du Fru Fortuna med dig.

Jungfrun.
Just nu dyker det ena dilemmat efter det andra upp i ditt liv. Men det är inget du behöver reda ut. Du behöver inte reda ut någonting alls, om du inte vill. Ett bra sätt att ta hand om en påfrestande stress är att strunta i den under några timmar och t.ex. se en bra film. Allting kommer att kännas förvånansvärt mycket bättre på torsdag kväll.

Vågen
.
Det är magi i varje sekund av ditt liv. Det är bara det att en del av undren bara kan ses från rätt utsiktspunkt, medan andra lyser så självklart att de syns överallt. De förtrollade saker som händer på fredag och lördag blir fantastiska att berätta om långt in i framtiden. Så försök föra mentala anteckningar om de härliga händelserna!

Skorpionen.
Du vet bättre än att lyssna på en bombastisk röst som talar om hur allting ska vara. Lita på din förmåga att ifrågasätta saker och ting, särskilt i början av veckan. Om du väntar på att någon annan ska förklara vad du ska göra och när du ska göra det, har du redan missat chansen. Om du är aktiv, kan det löna sig ekonomiskt.

Skytten.
Du är mästerlig på att få ihop saker och ting just nu. Men det finns blottor i rustningen, även om de är små och, om de fanns hos någon annan, nästan lite komiska. Försök att möta eventuella svårigheter med lätt hjärta. Och till helgen är det full fart. Du är på tårna och det är något som framför allt Lejon kan märka.

Stenbocken.
För att bli framgångsrik måste man inte bara tycka om målet man färdas mot, utan man måste även gilla resvägen dit. Med andra ord kan man inte åstadkomma något magiskt, om det sätt man får det på gör att man vantrivs. Den här veckan blir ovanligt spännande för dig och roliga människor runt dig ger dig ett lyft!

Vattumannen.
Du har en förmåga att få folk att vilja lära sig saker. Oftast gör du det genom att föregå med gott exempel. När andra ser att det du gör fungerar för dig, gör dig glad och kanske t.o.m. rikare, vill de också vara med. Ditt inflytande kan få folk att vilja ändra riktning i sitt liv. Det är inget dåligt ansvar som vilar på dina axlar!

Fiskarna.
Du är inne i en förändringsprocess just nu. Dina vänner tror att det är en medveten process, men det är det inte för dig - det är mer något som sker av bara farten. Det som du förr såg som något trist som borde undvikas är nu en möjlighet att utvecklas andligt eller praktiskt. Du har en intressant och lysande aura kring dig just nu.

..

Jag har insett att min senaste kyss: inte betydde något
Jag pratar: mycket mycket helatiden.
Jag avskyr när folk: snackar skit.
Min första vän heter: isabell.
Kärlek är: bäst.
När jag borstar tänderna: tittar i spegelen hela tiden så jag ser att alla tänder blir rena.
När jag lagar mat:så...
Jag tänder på: spöken kanske? 

Jag är rädd för: döden, tjuvar
Den värsta känslan är: när man blir sårad, eller inte mår bra.
Den bästa känslan är: att vara lycklig och glad.
Jag är bäst på: allt
Jag är sämst på: Att vara sämst.
Om jag va ett djur skulle jag vara: ökenråtta eller nått.
Min mobiltelefon är: ROSA.
När jag vaknar på morgonen: Är jag trött
Just nu tänker jag på att: vet inte...
Bebisar är: är söta när det sover.

..


coolakakorna (:

..

 
chokladkakan med chokladbitar och marshmallow bitar :)

-

eller det blev inga havrekakor, det blev några coolakakor istället massa mys jju ;D<3

mys :D

thihi, nu ska jag baka lite chokladkakor och någon havrekakor massa mys :D kommer bilder senare hur det blev
kram<3

..

 pastasallad :)

;D


hhhej :D
har vatt hos läkaren idag, dom viste inte  ar det var men det kanske kan vara magmunen ;$ hihi, menmen dom tog blodprov och jag fick nån gulatabletter x'd (hjälp dom värkar farliga haha) ...
efter det så åkte vi alla till andyslekland för att pontus skulle springa av sig hahah, när vi väll var där så beställde vi lite mat det tog cirka 1 timme innan vi fick all mat, jag tog en jätte god pasta&kyckling ;D
nu är  vi hemma igen och bara tar det lungt, lite senare ikväll ska jag ta en promenad :D
hörs senare puss<3

hahha

okejj, jag ska snart sova..
men jag kom på en grej, jag hatar verklingen att vara tex, ine på msn och gamla förhållande dras upp igen..
asså jag får sån klump ihalsen:( (hehe)
för det finns många personer som jag kanske har för ett tag sen kommit över, så kommer dom just in ibilden då allt är som bäst varför? så skriver dom "hey baby" jag vill bara slå på dom att dom kommer efter så många månader, och så mycker skit dom har ställt till med jävla skitungar! fuck ....
menmen nu ska jag sova, för nu har jag fått ut det jag vill ha sagt :)
sen kom jag på att det är jju en ny månad det är Agusti thihi, vet inte om det händer nått kul denna månaden för utom att börja skolan lalal...
sov sött♥

-.-


HJÄLP!! -.-

ÖÖM HJÄLP!
jag kom på nyss att jag skulle till läkaren imorgon, men jag vill inte dom ska typ ta reda på varför jag har problem med min mage..
jag har hafr problem med den nu i över 1 år nu :( det gör skit ont när jag ibland får jätte stor kolik (stavning?) menmen..'
har sett wallander filmen nu, jag tyckt att dom har ju gjort mycket bättre än den, för handlingen var inte speciellt bra...
nu sitter isabell coh kollar på någon annan film, och jag sitter och luffar med datorn lite...
snart blir det läggdags för min del, eftersom jag måste upp 9 imorgon (gäsp hihi) för jag ska till cp-läkaren... BORING!!
godnatt alla lovers!
sov sött och dröm något vackert hhiihhi puss<33


film :D

 så nu blir det att titta på wallander kuriren, såg den här om dagen men hängde inte riktigt med i den...
bloggar mer imorgon pussar<3

myyss

kväll (:'
nu sitter jag i soffan och myser lite med glass, snart blir det någon film ;D
vi hörs senare <3

vill hhhaaa!

  jag har då hittat min nya data som jag bara vill ha! jag älskar rosa och jag älskar hello kitty♥

Pontus ((L'

 Min älskade lillebror ♥

hahah (:

haha inget blev som jjag vill, först det blev inget äplle för det blev en nektarin, sen blev det ingen film iheller x'd
jaja det att jag satte mig i poolen med pontus istället..
nu har vi ätit spagetti med köttfärssås helt okej (: isabell har också kommit hem nu.
asså jag är bara så övertrött, för jag ligger lite på soffan och as skrattar till nicke nyfiken hahah.
nu händer inte så mycket ikv blir det nog film eller nått kul..
puss<33

höhöh jjag x'd


oomg.

♥oommgg
kom på att jag börjar jju skolan snart det är typ bara 2 veckor kvar :O
men det ska ändå bli kul att börja, för att kunna träffa alla kompisar ;D
....sen har jag ett annat problem, jag vet inte vad jag ska hitta på med just nu, för jag vet jju inte när isabell kommer, det blir kanske att jag tittar på någon film eller nått, för jag orkar verkligen inte vara ute idag, det är för varmt jju :(
menmen, nu ska jag ta ett äpple sen blir det nog lite film


vi ses snart igen kram<3

trööttt

godmorgon (:'
idag sov jag till 10,30 typ. satte på däcket där ute och åt lite frukost (:'
idag vet jag faktis inte vad som kommer hända, det ända jag vet äre att jag ska hoppa in i duschen (:
om stund kommer nog också isabell hem( hon har vatt hos karin under natt för vi var på bröllop igår)
nu ska jag titta lite vidare på datan, och ladda upp lite bilder sen.
vi hörs sen puss<3
 

nnnnaaaatttiii

nnnaaaatttt (:'
nu har jag presic kommit hem ifrån bröllop. våra grannar gifte + att dom döpte deras son, det var mycket god mat. speciellt deras pastasallad.efter det blev det en mycket god tårta ;D lite senare på kväll kom ett band och spela sen var det bara dans... Förlåt lina att jag inte såg först att det var du (hehe).
innan bröllopet var det att fixa sig, och amanda och camilia åkte hem idag, tråkigt :(
nu ska jag titta lite på datan sen blir det tvätta av sminket, efter det hoppa i säng!
puss&kram.

(:'

godmorgon (:'
nu har jag och mamma varit snabbt i stan, för att hitta en ny klocka som vanligt hitta jag ingen :(
ätit frukost nu, och ska gå och fixa mig snart, för att vi ska på bröllop idag.
senare åker amanda och camila hem idag tråkigt :(
ses senare puss<333

snart mina!

www.nelly.com 

RSS 2.0