Sista lovdagen!

Hallihallå!

Dålig uppdatering I know!
Igår var jag och åkte skidor och det var jätte roligt och det gick super bra, lite läskigt va det i dem branta bakarna men jag kom ändå ner! ;D. Vi åkte hela dagen och det var okej väder fram till en liten stund innan vi skulle gå började de regna med en blandning med vatten och snö, blää! Det var som det regna spikar, jätte ont gjorde det så vi beslöt att vi skulle åka hem, och det var helt okej lagom tid. När vi åkte hem var jag jätte trött och höll på att somna men så långt gick det aldrig hihi. När jag kom hem åt vi lite och titta på meliodifestivalen, det var många bra låtar, konstigt att Sibel inte kom med men min favorit kom med ;D! Igår fyllde pappi år grattis till han, han fick en bok och två skivor och liten sånt, han önskades sig inte hehe.
Idag är det söndag och lovets sista dag tråkigt nog. Jag har varit i kyrkan och lite annant, så det har varit full igång idag, igen hehe. Nu ikväll åt vi super god mat, skitgott! Efter maten satte jag i hårinpacning och nu ska jag städa mitt rum och ta fram kläder tills imorgon, efter det ska jag duscha och se en film tror jag :).





Skönt att våren börja komma och att snön försvinner!! En typisk vår blomma så mysigt, och att det bestyder att sommaren snart är här det går snabbt till maj, maj är jätte fint här!

En mysig kväll!

Godkväll!

Ikväll så har vi ätit gott, det blev kyckling och potatissallad mmuummss. Efter maten så tittade vi lite tv det blev Let´s Dance. När vi hade tittat klart på Let´s Dance så tittade vi på sol sidan, och efter det fick jag värsta jätte lusten att titta på Grease. Älskar den filmen den är skit bra (Y). Imellan pauserna så fixa jag lite smörgåsar till imorgon och lite dricka, samt jag tog fram kläder, hoppas det kommer bli kul i morgon hoppas jag inte bryter ben och armar, så dem inte ringer från sjukhuset - Hej, kan ni komma och hämta er dotter hon har brytet allt som man kan hahah. Men men ha en bra kväll, så ses vi imorgon sov sött!


Skidor imorgon!

Hallåhallå!

Idag så har Pontus varit hemma igen. Vi har varit och köpt present till pappa för att han fyller år imorgon. Det blev lite blantat, efter vi hade köpte lite presenter så köpte vi lite lunch med oss hem. Efter vi hade ätit satte vi oss i soffan och bara tog det lugnt lite, jag ska snart göra något vettigt. Imorgon ska jag åka skidor, och jag är lite nervös för det var jättejätte många år sedan jag åkte sist men jag hoppas det kommer går bra.


Genom förskyld.

Hallå!

Kom nyss ur från duschen och nu bara tar jag det lugnt. Jag är genom förskyld men det hindrar mig inte från att göra saker. Igår var jag och mamma på nova lund och det var mysigt och trevligt. Vi gick runt och kikade lite och fick även lite med mig hem. När vi hade varit där någon timme så åkte vi hemmåt och hämta Pontusen. När vi kom hem så åt vi mat och sedan titta jag på High school musical och den är lika bra som alltid. Idag så ska vi nog bara vara hemma men jag och mamma skulle igentligen göra lite saker men eftersom Pontus är hemma så går inte det idag.







Solen skinner!

Godmorgon!

Eller jag har varit vaken sen tio tiden. Imorse så väckte mamma mig och jag gick ner och hjälpte henne med Pontus för han skulle på dagis. När de hade åkte gjorde jag lite frukost imorse blev det super god gröt och te - mmuummss! Jag åt det och hade en nöjd lillebror brevid mig. Idag är det också på första gången på jätte många veckor solen skinner och det är så skönt! Senare idag vet jag inte vad som händer jag ska nog inte göra något tror jag. Nej nu ska jag kolla vidare på datorn och sedan ska jag duscha. :D



22 feb.

Hallå!

Idag har jag haft en hel dag med Celina och hennes mamma, syster jätte mysigt. Vi gick runt och kolla mest det var faktiskt Celina som shoppade mest denna gången annars brukar jag vara rätt bra på det. Men, vi åt jätte god mat på en buffe restruange skit gott, och efter det så gick vi och titta på det sista. Just när jag ska köpa lite saker så funkar inte mitt kort och inga atomater, så nehe då får väll jag hitta det i Sverige, och den jävla kassörskan var skit sur! Efter när vi hade åkt hem så följde jag med henne hem och där spela vi lite kort var på datorn och lite sånt kul - mys!
Nej, nu ska jag kolla lite på datorn och sedan ska jag sova, imorgon har jag absolute ingen aning vad jag ska göra.




Ingen har sagt att vi är normala!

Sjukt halt!

Hallå!

Ja då var det söndag igen, och det är piss halt ute, höll på att rammla 27 minst nu när jag var ute.
Innan idag så var farmor och farfar. kusinerna och min fabror vi fikade lite och snackade mest. Efter det så var vi hemma lite och efter en stund så gick jag ut och dem andra åkte till ikea. Snart kommer dem hem och då ska vi äta lite mat och efter det ska jag duscha och sen får vi se vad som kommer hända kanske blir film eller något liknande. Imorgon första dagen på lovet ska jag och sötnosen Celina och hennes mamma till Danmark, och det ska bli jätte roligt.♥


Mysigkväll med Celina.

Hallå!

Ikväll så kom Celina hit och åt med oss, vi åt en jätte god mat det blev fondue.
Efter maten så gick vi upp till mig och spela kort och bara snacka massa skit. Eter att vi hade suttit en bra stund så gick vi ut en liten snabbis, och när vi kom in så gjorde vi en repris - spela kort och snacka. Celina stack nyss och nu ska jag strax sova det ska bli så skönt! Det har varit en jätte mysig kväll med dig gumman.
Sov sött!♥



Fina nya härliga naglar.

Hallå!

Idag är det lördag, och igår gick jag på och m´ånga andra på ett skönt lov.
I förmiddags var jag och fixa mina naglar och det är alltid jätteskönt att få helt nya naglar gjorda. Idag så skulle jag ha tjejmiddag men det blev inte så för det var för många som inte kunde, så jag skjuter upp det till nästa lödag tror jag. Ikväll så ska vi bara ta det lugnt kanske Celina kommer på middag om jag får ta i henne någon gång. Nu så ska jag städa mitt rum lite och sedan ska jag ringa henne igen så får jag se om hon kommer.♥




Fredag!



Onsdag!

Godmorgon!

Jag är hemma idag o¨ckså men ska gå imorgon. Jag har nyss duschat och känner mig fräch igen. Nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt. Lite senare idag så kommer inte hända så mycket jag ska bara kolla igenom det sista till proven och sedan ska jag bara ta det lugnt.♥




God natt.

Godkväll!

Nu har jag tittat på 2 avsnitt Playa del sol, och jag tycker de programet är sjukt kul att titta på. Innan de så förhörde mamma mig på spanskan och jag kan de som flytande vatten hihi. Imorgon så ska jag nog vara hemma med, nästan inte lönt att gå på onsdagar för det är bara tre lektioner. Menmen nu så ska jag kolla på någon film eller något, sov sött.♥


Dagens låt!




Tisdag.

Hallå!

Förlåt för min dålig uppdatering igår menmen.
Idag är jag hemma också. Jag och mamma lämna Pontus och efter det åkte vi till mormor och åt lunch där, när vi hade varit där en stund så åkte vi hem, fast vi henn inte hem riktigt, så vi hämta Pontus på vägen. Nu så ska vi snart äta lite sedan ska vi åka en runda tror jag. När jag kommer hem så ska jag och mamma eller pappa titta på proven lite, och dem ska förhöra mig lite.

Och det bara snöar och snöar!


Måndag!

Godmorgon !

Idag är jag hemma från skolan, för att jag har ont i min mage :(. Nu har nyss mamma & Pontus åkt till dagis och jag sitter i soffan med en nyvaken nöjd bebis hihi, så mysig är han! Snart kommer mamma hem och då ska jag ha klätt mini för att dem ska till BVC något man gör med nyfödda. Senare idag så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och titta på mina prov jag kommer att ha i veckan.




Härliga alla hjärtans daglåtar..












En god alla hjärtansdag middag!

Godkväll!

Nu ikväll så har vi ätit en god middag som var klyftpotatis, tjockarevben och ett gott bröd. Efter maten så gick jag och duscha och jag är helt slut idag vet inte om jag ska få någon förskyldning eller något, sen har jag ont i magen :(. menmen nu så tittar jag lite på Mamma mia, men snart så ska vi nog kolla på någon film.♥


Glad alla hjärtansdag!

Hallå!

Idag är det alla hjärtasdag. Och många tycker att man ska vara med sina käraste och kanske äta en god middag eller gå på bio kanske. Också att man ska säga snälla och omtänksamma ord till varandra, men det är helt olika. Visa tar det som en vanlig dag eller visa tar det på fullt allvar, jag vet inte vad jag tycker, kanske äta något gott och så. Men iallafall jag fick en liten present imorse av mamma & pappa.


Hemmakväll.

Ikväll så ska jag vara hemma med familjen. Vi ska snart äta min goda kycklinggryta och efter det så ska vi placera oss i soffan och titta på meliodifestivalen eller kanske en film. Jag tycker om mysiga hemmakvällar, nästan lika roligt det är och vara med vännor och festa eller kolla film.♥


Vårkläder!



Våren börja komma och de nya modet kommer snart så smått till butikerna. Och i vår så kommer det att vara mycket jeans kläder,  blommigt, spets, pastell färger, safari och byxdressen.





Lördag!

Hallå!

Idag är det lördag, gud vad veckorna går snabbt snart är det lov!
Menmen, jag har sovit ganska bra inatt bara en axel har bråkat och magen men annars har jag sovit gott. Nu ska jag och mamma åka en liten runda, och när vi kommer hem så ska vi titta på den nya Wallander. Senare idag så vet jag inte vad som händer jag ska nog plugga lite till proven vi har nästa vecka. :)

Härlig låt!





En fredagsmys låt härlig!
Nu ska jag se den sista delen av Män som hatar kvinnor, eftersom jag bara såg halva igår. Hoppas jag kommer ner i soffan för jag har så ont i magen och axelen "snyft" :(.

Ont i magen, yr och jag vet inte!

Hallå!

Nu är jag hemma.
Igår så gick jag upp vid halv sex och duscha och sedan vid sju tiden så åkte vi in. Vi anmälde oss och vi fick ett rum. Jag och pappa låg där och vänta lite, jag somna efter en stund och vakna en liten stund innan det var dags. När klockan börja närma sig två så bytte jag om till en super snygg dress haha eller inte menmen. Sjuksköterskorna kom och hämta mig och körde mig till op, och där fick jag sprutor och lite dropp och sånt annat, när jag hade  fått det så körde dem in mig på själva op salen och där somna jag in. Jag vakna sedna vid halv nio tiden vankna jag upp lagom yr. Eftre en stund så kom jag till avdelningen och där kom pappa efter en stund. Jag fick något och äta och sedan såg jag lite på film. Efter att jag hade tittat på film en stund och ätit så la jag mig på sidan och somna. Natten har varit sådär jag har vaknat lite då och ´då om att jag hade ont i min axel och magen. Nu på morgonen så gick jag upp lite men jag kom lika snabbt ner i sängen igen för att jag var fortfarande jätte yr. Till lunch tid så börja vi åka hem, vi åkte in om ica och köpte lite mat till ikväll och hämta Pontus.
Nu så sitter jag i soffan och har ganska on i magen och är fortfarande lite yr, jag har också bäddat in mig i täcke och tittar på Sex and the city.



Lånad bild!

Oprations dag imorgon!

Godkväll!

Innan idag efter maten så skulle jag och mamma åka till mobilia och dit kom vi.
Det blev en snabbis bara för att mamma skulle hem och mata lillebror efter en kort stund. Men jag fick iallafall med mig lite saker med mig hem.

Nu har jag nyss duschat och ska strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp halv sex och duscha, för att imorgon är det min operations dag och jag hoppas och tror att det kommer gå jätte bra. Så imorgon och på fredag blir det nog ingen uppdatering med på lördag kommer jag nog slänga in något. Ha en bra kväll och en bra dag imorgon, och sov sött & dröm något bra godnatt!





Tröjan är lila i verkligheten men den ser blå ut, hihi ändå fin i blå.


Pyttipanna!

Hallå!

Nu är jag hemma. Jag slutade redan ett idag, och efter det följde jag Celina hem till klockan var tre, och efter det kom mamma och hämta mig. Imorse så åkte jag och pappa till läkaren och tod blodprov tills imorgon för imorgon är det jag operera mig. Nu ska jag börja laga mat det blir en enkel maträtt - pyttipanna mmumms!
efter maten så ska jag och mamma till mobilia en liten stund :).

Sovmorgon!

Godmorgon!

Idag gick jag upp sent eftersom jag har sovmorgon idag.
Jag har nyss gjort lite frukost och tittar på Vakna med the vocie med Pontusen. Jag ska snart klä mig och sedan till skolan, fast det är om en och halv timme. Andgående förra inlägget så skulle det komma igår ikväll inte nu när jag logga in, menmen. ha en bra dag.

Fruktsallad!

Hallå!

Nu har jag nyss tvättat av mig mitt smink, och ska ta en filt och mysa.
Har nyss gjort en liten fruktsallad också, och nu ska jag sätta i Playa del sol.
Sov sött.


Tråkig skoldag.

Hallå!

Nu är jag hemma från en kall och tråkig dag i skolan.
Nu sitter jag och värmer mig med en kopp te, och en film. Jag ska om en stund börja titta på so till imorgon och sedan ska jag börja titta på spansk och engelsk provet som vi kommer och ha nästa vecka.



Tisdag!

Godmorgon!

Nu har jag nyss fixat mig klar, och ska gå ner och äta lite frukost.
Om en timme ungefär så ska jag bege mig till skolan.
Menmen, nu har jag inte tid att stå här mer, ha en jätte bra dag.♥




Mys med tuffe :)!

Hallihallå!

Nu är jag hemkommen eller det var jag för två timmar sen.
Vi har nyss käkat, och nu sitter jag och tuffe i soffan och tittar lite på olika bloggar hehe.
Om en stund så ska jag plugga lite och sedan ska jag bra ta det lite lugn kanske gå och duscha och sedan läsa lite eller titta på en film.♥


Måndag!




Super bra !

Tänkte visa er lite bra produkter som ränsar huden jätte bra.
Jag tycker dessa är jätte bra att använda innan man tar ansiktsmask, eller att bara duscha med för den får bort gammal skit som sitter på kroppen.




Lugn söndag!

Hallå!

Det blev int att åka till mobilia idag ska göra det på onsdag istället.
Nu har jag nyss spelat tvspel med mamma och det var like kul som vanligt, eftersom jag är bäst!
Nu ska jag titta över lite läxor och sedan ska jag duscha, och sen har jag faktiskt inget bestämmt.
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, ska nog kolla på nog film.




Söndag.

Godmorgon!

Jag vakna nyss, och har sovit stenhårt inatt, så jag vakna lite med huvudvärk.
Idag så är det söndag, och då ska jag kolla över läxor och lite annat, jag ska även till mobilia efter frukost.
Nu ska jag jag klä mig sedan gå ner och äta lite och sedan ska jag och mamma åka en snabbis.♥

Lite nya saker hem :)

Igår när vi var ute en runda så fix jag lite grejor med mig hem.






Lördag!

♥Godmorgon eller Godförmiddag!

Idag så gick jag upp jag upp vid halv elva så jag fick sova ut ganska länge idag.
Jag gick upp och åt lite frukost och nu sitter jag och softar med tuffe i knäet. Vi ska väll sätta på en film snart och bara vara. Idag så tro jagatt det inte kommer hända så mycket. Kanske ska ut en runda sedan om vi orkar.


Skit bra!

Hallå!♥

Idag har skolan varit bra, började dagen med prov och det kändes som det gick så jäkla bra!
Efter skolan så åkte jag och co. En liten runda och var hemma vid sex tiden, då skulle jag börja fix mig för att jag skulle på tjejmiddag med så blev det tyvär inte tråkigt nog menmen.  Nu ikväll så har vi ätit jätte god mat det blev revbenspjäll :), efter maten så för flyttade vi oss till soffan och tittar på let´s dance.



No prov på morgonen jippi :)!

Godmorgon!

Idag börjar jag sent, men gick ändå upp i tid för att jag ska kunna hinna öva lite till no innan jag åker till skolan, för att vi börjar med det idag. Nu har jag nyss fixat lite te, och en macka. Har inte mer och skriva, lägger in något sen. ♥

God middag.





Till middag åt vi en god pizza och på den hade vi.
Botten.
Tomatsås.
Svamp.
lök.
Kött.
Sallad.
Sås (vitlök).


Dryg dag!

Hallå!

Nu är jag hemma från skolan, eller det har jag varit ganska länge faktiskt.
Skolan har varit helt dryg idag, skit jobbig och tråkiga lektioner, och jag har inte mått så bra menmen. När jag kom hem så börja jag plugga och göra mat, idag blev det hemmalagade pizza jätte gott. Nu ska jag skriva klart svenskan och plugga sten hårt till no imorgon.


Torsdag.




Mycket pluggande!

Godkväll!

Blev inte så mycket bloggande idag för att jag har bara pluggat hela dan.
Nu ikväll så har vi ätit lite och vi gjorde jätte goda våfflor. Nu ikväll så har jag börjat på mitt svanska arbete som jag kom på att jag ska lämna in på fredag- oopps! Menmen, jag är nästan klar med det och pappa ska också bara kolla igenm det. I julklapp så fick Pontus fingerfärg av mig, och dem testa ha i duschen idag, och han hade super kul. Nu har jag nyss kollat klart på andra aveny, och ska sova nu. Sov sött.♥



Onsdag!

Hallå!

Idag var det en kort och onödig skoldag, vi sluta som vanlogt vid tio i ett.
När jag kom hem så dök jag i i no boken, med pappas hjälp. Nu så pausar jag lite men ska snart börja plugga igen, det är så att vi har en massa andra läxor ockås. Nej, nu ska jag går ner igen.







Det blåser in!

Godmorgon!

Gud vad det är kallt, det blåser in i mitt rum :(, och det har kommit sjukt med snö!
Nu har jag nyss duschat och ska börja fixa mig nu. Idag är det en kort skoldag så skönt! När jag kommer hem så ska jag börja plugga direkt med pappa. ♥

Snöstorm - Inte okej!

Hallå!

Jag är hemma från en super tråkig skoldag, jag har haft jätte ont i magen och huvudet, och det var inte bara det det är värsta snöstormen ute, super tråkigt! Som sagt skolan har varit jätte tråkig idag. När jag kom hem så var mormor & Rune här, efter en stund när jag hade snackat med dem så gick jag upp och börja plugga direkt, jag är så trött på mina böcker men det hjälper inte jag ska kunna det klockrent på fredag!




Sjukt bra låt!




Hopp i no-boken :(.

Hallå!

Nu är jag hemma från skolan, skoldagen har varit rätt okej faktiskt.
Nu ska jag plugga i massor för jag ska få skit bra på mitt prov som är på fredag, men sen är det att vi har massor av läxor också som inte alls är så lätta eller roliga :(.


Måndagen outfit!




RSS 2.0