Dagens horoskop.

Väduren.
Du behöver bli hörd. Inte bara hörd utan även älskad. Säg det du vill säga på ett intressant och precist sätt. Skorpioner och Kräftor är särskilt angelägna att lyssna på vad du har på hjärtat. Gamla familjeangelägenheter lyfts upp till ytan den här helgen. Nu är det rätt tillfälle att belysa en del saker som har varit grumliga.


Oxen.
För dig framstår ett "lagom" liv som rätt trist. Och jämfört med de utsvävningar som vissa ägnar sig åt, har du varit rätt måttfull. Men nu uppmuntrar stjärnorna dig att bejaka dina begär. På fredag ökar möjligheterna till en påfyllning i plånboken Och din telefon
.

Tvillingarna.
Var en äventyrare och strunta i att planera så mycket - våga chansa lite. På tisdag kväll eller på onsdag, när du är på ditt mest lekfulla humör, kommer du på en del bisarra idéer - tillräckligt knasiga för att rentav kunna fungera. En romantisk uppvaktning väntar på torsdag. Njut av den! Du är het just nu!

Kräftan.
Vi har alla våra egna, unika förutsättningar här i livet. Oavsett hur erfarna eller till och med spiritistiska vi är, kan vi aldrig helt förstå hur en annan människa fungerar. När man inte låtsas eller tror sig veta, ökar förståelsen. På lördag är du redo att göra dig av med det som stod mellan dig och Den Stora Kärleken.

Lejonet.
Du rider just nu på en fantastisk våg av tur, något som kan skapa lite avundsjuka hos dina motståndare. Men värre är att även dina vänner kan bli avundsjuka. Så ligg lågt. Det är bättre att jubla lite diskret - kanske i din dagbok? Om du ser till att hålla dina hemligheter för dig själv, har du Fru Fortuna med dig.

Jungfrun.
Just nu dyker det ena dilemmat efter det andra upp i ditt liv. Men det är inget du behöver reda ut. Du behöver inte reda ut någonting alls, om du inte vill. Ett bra sätt att ta hand om en påfrestande stress är att strunta i den under några timmar och t.ex. se en bra film. Allting kommer att kännas förvånansvärt mycket bättre på torsdag kväll.

Vågen
.
Det är magi i varje sekund av ditt liv. Det är bara det att en del av undren bara kan ses från rätt utsiktspunkt, medan andra lyser så självklart att de syns överallt. De förtrollade saker som händer på fredag och lördag blir fantastiska att berätta om långt in i framtiden. Så försök föra mentala anteckningar om de härliga händelserna!

Skorpionen.
Du vet bättre än att lyssna på en bombastisk röst som talar om hur allting ska vara. Lita på din förmåga att ifrågasätta saker och ting, särskilt i början av veckan. Om du väntar på att någon annan ska förklara vad du ska göra och när du ska göra det, har du redan missat chansen. Om du är aktiv, kan det löna sig ekonomiskt.

Skytten.
Du är mästerlig på att få ihop saker och ting just nu. Men det finns blottor i rustningen, även om de är små och, om de fanns hos någon annan, nästan lite komiska. Försök att möta eventuella svårigheter med lätt hjärta. Och till helgen är det full fart. Du är på tårna och det är något som framför allt Lejon kan märka.

Stenbocken.
För att bli framgångsrik måste man inte bara tycka om målet man färdas mot, utan man måste även gilla resvägen dit. Med andra ord kan man inte åstadkomma något magiskt, om det sätt man får det på gör att man vantrivs. Den här veckan blir ovanligt spännande för dig och roliga människor runt dig ger dig ett lyft!

Vattumannen.
Du har en förmåga att få folk att vilja lära sig saker. Oftast gör du det genom att föregå med gott exempel. När andra ser att det du gör fungerar för dig, gör dig glad och kanske t.o.m. rikare, vill de också vara med. Ditt inflytande kan få folk att vilja ändra riktning i sitt liv. Det är inget dåligt ansvar som vilar på dina axlar!

Fiskarna.
Du är inne i en förändringsprocess just nu. Dina vänner tror att det är en medveten process, men det är det inte för dig - det är mer något som sker av bara farten. Det som du förr såg som något trist som borde undvikas är nu en möjlighet att utvecklas andligt eller praktiskt. Du har en intressant och lysande aura kring dig just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0